2777
2789
عنوان

برخوردن دعا

59 بازدید | 9 پست

یهو با باریدن بارون حالم بد شد عرق سرد تپش قلب احساس خفه شدن و همچییییی ک با فکر کردن ب اون روز تپش قلب میگیرم ازون روز استرس شدید شروع شد الان حدود چهار ماهه همون روز بعد اون اتفاق یکی از کسایی ک میشناختمو با جن ارتباط داره گف دعا خورده بهت الان گلاب بخور منم گلاب میخورمو بهترم ولی الان باز چند شبه هی از خواب بیدار میشم هر شب اینگار استرسو سردرد شدید دارم چکار کنم

تعداد رای : 5
نظرسنجی
اره امکان داره جن باشه چون دعا کار شیطانیه و جن باهاش سرو کار داره
2
40%
ن بابا چیزی نیس خوب میشی
3
60%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ت رو خدا جواب بدین گمراهم

با سوره یاسین میشه باطلش کرد 

اگه تلگرام داری برو این کانال توضیح داده چجوری طلسم و چشم زخم و چیزای دیگه باطل کنی که اینجوری بهم نریزی 

من خودمم گاهی انجام میدم چون بدجور چشم میخورم

https://t.me/mavaraamozesh

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
[QUOTE=274798416]با سوره یاسین میشه باطلش کرد  اگه تلگرام داری برو این کانال توضیح داده چجوری ط ...

پس بده یکی که داره برات از اونجا بفرسته طولانیه اینجا ارسال نمیشه راهکارش دیدم جواب داد برای دوستم 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️