2777
2789
عنوان

امتحان رانندگی رو رد شدم

433 بازدید | 26 پست

دفعه اولم بود بعد یک ماه و خورده پشت ماشین می‌نشستم اولش که داشتم از پارک در میومدم خاموش کردم گفت بخاطر بچه ات ارفاق میکنم  بعدم که دنده عقب کج رفتم یهو هم ترمز میکردم اصن هیچی بارم نبود اعصابم خورد شد 😂 😭

افسره میگفت به شوهرت بگو یادت بده گفتم ماشین دست من نمیده بدون گواهینامه اومده پایین با شوهرم حرف میزنه میگه بهش یاد بده هیچی بلد نیس😑😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربیت هم خوب نبوده دو سه تا جلسه با یه مربی مرد بردار یاد میگیری

مربی مرد که همراه میخاد 

همراه از کجا بباریم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
مربیت هم خوب نبوده دو سه تا جلسه با یه مربی مرد بردار یاد میگیری

والا با ماشين مربیه خوب بودم اینا ماشینشون رو از قبرستون ماشین ها میارن فک کنم نه دنده اش جا میره کااجش که سفته آینه هاشم جابجا نمیشه 😂