2777
2789
عنوان

امتحان رانندگی رو رد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 26 پست
والا با ماشين مربیه خوب بودم اینا ماشینشون رو از قبرستون ماشین ها میارن فک کنم نه دنده اش جا میره کا ...

برا اینکه مربیه خودش میگرفته کلاج رو معلومه که میتونستی منم مربیم خوب نبود هیچی یاد نگرفته بودم خود مسئول آموزشگاه دو ساعت باهام کار کرد یاد گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا اینکه مربیه خودش میگرفته کلاج رو معلومه که میتونستی منم مربیم خوب نبود هیچی یاد نگرفته بودم خود ...

نه خو وقتی می‌گرفت متوجه میشدم فقط اونجاهایی که نمیتونستم جمع کنم می‌گرفت ماشین مربیع تیبا نو بود تازه تحویل گرفته بود آسون بود رانندگی

منم سه بار رد شدم انقدر گریه کردم حالاگواهینامه گرفتم قبول میشی اشالله نترس

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

خب شما بعد ۱ ماه و اندی نشستی پشت فرمون طبیعیه ک دستت گرم نباشه باید از چند روز قبل مربی میگرفتی و روز امتحان هم حتما نربی بگیری و محل امتحان تمرین کنی . ی قرص ضد استرس هم نیم تا یک ساعت قبل امتحان بخورو راحت امتحانت رو بده من با همین روش بار اول قبول شدم دوستم بار دوم روش من رو امتحان کرد و قبول شد 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
به شوهرم میگم اصن نمیخام گواهینامه بگیرم  تا حالا اینقد ضایع نشده بودم

خودت رانباز عزیزم منم همینومیگفتم اما ادامه بده

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
آره اینقد با شوهرم دعوا کردم گفتم منو نمیری تمرین اینجوری کنف میشم

شوهر منم حوصله ش نمیکشید،گاهی با بابام میرفتم،گاهی هم خودم

یه محوطه خالی هست نزدیک خونمون شوهرم ماشین رو می‌داشت اونجا...روزی یه ساعت یا ‌...می‌رفتم میروندم

به شوهرم میگم اصن نمیخام گواهینامه بگیرم  تا حالا اینقد ضایع نشده بودم

کاملا درکت میکنم.منم روزی که رد شدم حالم خیلی بد بود تا حالا نشده بود هیچ ازمونی و رد بشم.شوهرم دلش خنک شده بود کلی بهم میخندید.میگفت نمیشه که همیشه خدا تو همه چی موفق باشی.دفعه دوم قبول شدم

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍