سلام دوستای گلم میخوام ال ای دی بگیرم میشه راهنمایی کنین ال جی و سسامسونگ چون فن اوری IPS یا همون پنل ضد ضربه گذاشته برای من که دوتا پسر شیطون دارم یه مزیت بزرگه خودم سونی خیلی دوست دارم ولی اون این تکنولوژی رو نداره . میشه بگین چه مدل ال ای دی دارین وازش راضی هستی یا نه؟
نور اگه بیوفته تو صفحه خودشو نشون میده یکی از فروشنده ها اینو به ما گفت توجه که کردیم دیدیم درست میگه باید دقیق بشی توش اون فروشنده هم فکر کنم از دهنش پرید گفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آزی (مامان عرفان و ماهان) شما اگه تصاویر رو بخوای مقایسه کنی عزیزم فلیپس از همه بهتره سونی اصلا تصویر خوبی نداره اتفاقا در ضمن سامسونگ و ال جی حد اقل قطعاتش برای کره هست و تو چین و ایران مونتاژ میشه ولی سونی قطعات هم برای چینه
مرضیه جون برو توی قسمت تبادل نظر دسته بندی که مربوط به تاپیکت هست رو انتخاب کن بعد بالاش یه قسمت هست نوشته : موضوع جدید اونو انتخاب کن بعد تیتر تاپیک و موضوعشو بزن
ما ال جی داریم راضی هستم کیفیت تصویرش خوبه ولی سه بعدی بودنش اصلا نمیشه استفاده کرد 5 دقیقه که فیلم نگاه میکنیم چشم را خسته میکنه بیخودی هزینه سه بعدی و سینما خانواده دادیم
برای همسایت نور آرزو کن قطعا حوالی تو هم روشن خواهد شد.
ممنونم دوستان از راهنماییتون خودم رو سونی شک پیدا کردم باید برم اون ضربه گیرشو چک کنم که نور رو چطوری برمیگردونه برای سه بعدی هم بیشترشاید برای پسرام جالب باشه تا ما
البته تلویزیون 55SJ850V نسبت به تلویزیون 55X8500E به دلیل پنل IPS از استقامت بیشتری برخورداره. علاوه بر این تلویزیون چون فناوری نانو سل داره باعث میشه که کیفیت تصویر خیلی خوب بشه