2777
2789
نور اگه بیوفته تو صفحه خودشو نشون میده یکی از فروشنده ها اینو به ما گفت توجه که کردیم دیدیم درست میگه باید دقیق بشی توش اون فروشنده هم فکر کنم از دهنش پرید گفت
اینم سایت ما برای علاقه مندان به حیوانات .

www.dampezeshkoshoma.blogfa.com

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزی (مامان عرفان و ماهان)
شما اگه تصاویر رو بخوای مقایسه کنی عزیزم فلیپس از همه بهتره
سونی اصلا تصویر خوبی نداره اتفاقا
در ضمن سامسونگ و ال جی حد اقل قطعاتش برای کره هست و تو چین و ایران مونتاژ میشه
ولی سونی قطعات هم برای چینه
سامسونگ خوبه اما اگر عالی بخوای سونی
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
ما ال جی داریم راضی هستم کیفیت تصویرش خوبه
ولی سه بعدی بودنش اصلا نمیشه استفاده کرد 5 دقیقه که فیلم نگاه میکنیم چشم را خسته میکنه بیخودی هزینه سه بعدی و سینما خانواده دادیم
برای همسایت نور آرزو کن قطعا حوالی تو هم روشن خواهد شد.
ممنونم دوستان از راهنماییتون
خودم رو سونی شک پیدا کردم
باید برم اون ضربه گیرشو چک کنم که نور رو چطوری برمیگردونه
برای سه بعدی هم بیشترشاید برای پسرام جالب باشه تا ما

سلام خدمت تمامی دوستان

قصد خرید تلویزیون با بودجه حد اکثر 3 تومن رو دارم

ترجیحا سونی باشه اما برندهای دیگه هم پیشنهاد بدید

سایز 43 باشه

کیفیت تصویر و کنتراست و سرعت پاسخ گویی هم برام مهمه

ممنون

میتونی تلویزیون 55X8500E یا تلویزیون 55SJ850V رو انتخاب کنید

البته تلویزیون 55SJ850V نسبت به تلویزیون 55X8500E به دلیل پنل IPS از استقامت بیشتری برخورداره. علاوه بر این تلویزیون چون فناوری نانو سل داره باعث میشه که کیفیت تصویر خیلی خوب بشه