2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار بهش زنگ بزن به بهانه سوال پرسیدن بعد کلی فحش بارش کن و بگو مردک حیض و کثیف اعصابمو به هم ریخ ...

واایی  من خودم ازش خیلی میترسم اگ ببینمش میزنم زیر گریه

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
اخه خانواده فقط سرزنش میکنن 

من جای تو بودم یه بار توی پارک باهاش قرار میزاشتم داداشمم با خودم می‌بردم . یه درسی بهش می‌دادیم که دو دو تا ندونه چندتا میشه . اینجور آدما این طوری باید ادب بشن

درسته میگید

اگه اموزش جنسی رو میدیدی میدونستی که تو گناهی نداری و باید سریعا موضع رو ترک میکردی و به پدر و مادرت اطلاع میدادی بدون هیچ ترسی. انشاا... که دیگه پیش نیاد

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

من جای تو بودم یه بار توی پارک باهاش قرار میزاشتم داداشمم با خودم می‌بردم . یه درسی بهش می‌دادیم که ...

سعی میکنم انتقاممو ازش بگیرم داداش ندارم ولی ی بار دیگ میرم کلاسش بهش میگن خعلی بی شعوری

مرتیکه کثافت لاشی سگ پیر ببخشید اعصابم خورد شد🤦🏻‍♀

سعی کن خودتو درگیر کنی برو بیرون بگرد با آدمای جدید آشنا شو دوست پیدا کن باهاشون برو خوشگذرونی خاطرات خوب برای خودت درست کن که کم کم اون پیر خرفت رو هم فراموش کنی🫂🌈

یا برو به آموزشگاه بگو همچین کثافت کاری میکنه اگه قبول نکردن همچون آبرو ریزی کن که یادشون نره سعی کن مراجعه کننده های اون جا هم بشنون🔪😑

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))
سعی میکنم انتقاممو ازش بگیرم داداش ندارم ولی ی بار دیگ میرم کلاسش بهش میگن خعلی بی شعوری

من خدا بهم خواهر نداده ولی همچین اتفاقی میوفتاد یه چک میخوابوندم توی گوشش تا عمر داره یادش نره . ادم مریض توی جامعه زیاده . 

مرتیکه کثافت لاشی سگ پیر ببخشید اعصابم خورد شد🤦🏻‍♀ سعی کن خودتو درگیر کنی برو بیرون بگرد با آدمای ...

مرسی از حرفای خوبتون خیلی ارامش گرفتم 

مرسی از حرفای خوبتون خیلی ارامش گرفتم 

اصلا نترس کیوتی هیچ کاری نمیتونه کنه🫂🌈💙

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))
واایی  مخودم ازش خیلی میترسم اگ ببینمش میزنم زیر گریه

اون الان داره میترسه مبادا لو بره

دیگه کلاسش نرو چون آدم نرمالی نیست. 

یا با کسی برو و حسابی فحش بارونش کن. 

می زنه زیرش از ترس. ولیرتو حرفتو بزن و بگو دروغ میگه فکر نکنه ترسیدی