من 16 سالمه کلاسا که مجازی شد منم دیگ درس نخوندم ریاضیم داغون شد درسا دیگه خودمو کشیدم بالا ولی واسه ریاضی رفتم کلاس خصوصی ... معلمه مرد میانسال بود هی دست مینداخت دور گردنم قشنگ سینمو لمس میکرد حتی چن بارم میگفت تو عزیزمی فلانمی بعد بوسم میکرد من دیگ اعصابم خورد شد و میترسیدم دیگ نرفتم اون کلاس الان یکی دوسال ازون ماجرا میگذره ولی روحم داغونهههه دیشبم کابوس دیدم بهم تجاوز شده چکار کنمممم کمکم کنید لطفا میخوام فراموش کنم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جای تو بودم یه بار توی پارک باهاش قرار میزاشتم داداشمم با خودم میبردم . یه درسی بهش میدادیم که دو دو تا ندونه چندتا میشه . اینجور آدما این طوری باید ادب بشن
اگه اموزش جنسی رو میدیدی میدونستی که تو گناهی نداری و باید سریعا موضع رو ترک میکردی و به پدر و مادرت اطلاع میدادی بدون هیچ ترسی. انشاا... که دیگه پیش نیاد
سعی کن خودتو درگیر کنی برو بیرون بگرد با آدمای جدید آشنا شو دوست پیدا کن باهاشون برو خوشگذرونی خاطرات خوب برای خودت درست کن که کم کم اون پیر خرفت رو هم فراموش کنی🫂🌈
یا برو به آموزشگاه بگو همچین کثافت کاری میکنه اگه قبول نکردن همچون آبرو ریزی کن که یادشون نره سعی کن مراجعه کننده های اون جا هم بشنون🔪😑
گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))