2777
2789

این اخلاقو من دارم شوهرم ندارع ولی علتش خودشو فک کنم ۷۰ درصد زمانمون من قهرم

الان بازم قهر کردم چون مثلا از سرکار میاد سلام میدم با یه قزافه خاصی جواب میده بعد با عصبانیت زیاد حرف میزنه مثلا الان اومد با صدای بلند گفت چرا لامپا روشنه منم قهر کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اخلاقو من دارم شوهرم ندارع ولی علتش خودشو فک کنم ۷۰ درصد زمانمون من قهرم الان بازم قهر کردم چون ...

خیلی اخلاق زشتیه

لطفا ترکش کن

وگرنه شوهرتم یاد میگیره بیچاره میشی

دنیا گرده

اره من 

شوهرم طوري قهر ميكرد كه به دستت پاش ميوفتادم تا اشتي كنه 

خيلي طول ميكشيد يادش بره  همشم سر يه چيز واقعا بي خود و الكي طوري كه اصلا نه حرف ميزد نه غذا ميخورد نه ادم حساب ميكرد 

يادمه يه بار از دومين روز عيد قهر كرد تا روز پونزدهم توي اتاق ميموند  از غذائية كه درست ميكردم نميخورد فقط خودش ميرفت بيرون تموم اون روزارو جلوي تلويزيون موندم با گريه بعد اون چند روز مريض شدم معدم از اعصاب ناراحتي پيدا كرد تا يك سال حالم خوب نشد ولي ميدوني چه 

من خودمو نجات دادم الان جرئت قهر نداره نفر اول زندگيم خودم شدم براي خودم احترام كامل ميزاشتم قبلا خودمو نميديدم اويزون بودم خودمو دوست نداشتم الان برنامه دارم مطالعه دارم زندگي منظم دارم الان منم كه از اون ايراد مگيرم 

کی گفته همه مردا دارن؟  اتفاقا من خیلی کم مرد قهر قهرو دیدم

مردا الان مگه مردن اخه شوهر من سالی ی بار قهر میکنه میزه ده روز واسه خودش بعد میاد تازه طلبکار نشیم ی دعوا راه میندازه اسم خودشون گذشتن مرد فقط نر هستن اینا 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
به نظرم اینبار یه قدم جلو بزار بعداً تو فرست مناسب تلافی کن البته یه جور که خودت کوچیکه نشی چون با ق ...

من ظاهرمو خوب نگه میدارم

ولی میرم بیرون تو‌خیابون گریه میکنم

میشناسمش

قبلا بخاطر قهرش خیلی ماجراها داشتیم

تعهد داده بود تکرار نکنه

الان من پا پیش بزارم قشنگ وقیح میشه

دنیا گرده
لعنت به مادرایی که اینارو تربیت کردن

این به پدر بی شرفش رفته میگن بخدا به مرگ خودم راضی شدم از دسش تموم درد مرض های دنیا رو دارم میگیرم از حرص جوش اصلا باش تو زنذکی امنیت آرامش روانی ندارم جرات نمیکنم ی روز برم بیزون واسه خودم میترسم خونه خالی کنم از بس بهش شک دارم خب آدم لاشی نباشه ده روز کجا داره بزه بمونه اعتیاد هم داشته باشه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست