2777
2789
این به پدر بی شرفش رفته میگن بخدا به مرگ خودم راضی شدم از دسش تموم درد مرض های دنیا رو دارم میگیرم ا ...

خیلی بیغیرت هم هستن

بعدشم به غلط کردن میفتن

اما باز تکرار میکنن

واگذارش بع خدا که دلش له بشه از غصه

دنیا گرده
باشه درسته ولی قهر کردن واقعا واقعا رفتار زشتیه، تحقیرآمیزه

حتما خودت اخلاقت بد نیس من شوهرم ادم عصبی هس اصلا بیشتر مواقع نمیشه حرفمو بهش بگم چون یا جواب نمیده یا عصبی میشه یا مسخره میکنه منم چاره ای ندارم جز قهر کاش میتونستم باهاش دعوا کنم سرش داد بزنم خواسته هامو به زور بگیرم ولی قهر نکنم ولی من به نظرم اونی که قهر میکنه ببه اخر خط رسیده و ناامیده از اصلاح من که خودم اینجوری هدفم اذیت کردن شوهرم نیس چون ازش خستم و نمیتونم خواستمو ازش بخوام یعنی اون جواب خواستمو نمیده بعد ۱۵ سال نا امید شدم و قهر میکنم همش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما خودت اخلاقت بد نیس من شوهرم ادم عصبی هس اصلا بیشتر مواقع نمیشه حرفمو بهش بگم چون یا جواب نمیده ...

چرا بابا منم عصبی میشم ازش دیگه

هی میریزم تو خودم یهو میترکم

فحشش میدم خالی شم

این مقصره

الان یه هفته س بدتر از سگ داره زندگی میکنه ولی عین خیالش نیست

دنیا گرده
حتما خودت اخلاقت بد نیس من شوهرم ادم عصبی هس اصلا بیشتر مواقع نمیشه حرفمو بهش بگم چون یا جواب نمیده ...

دقیقا عین منی من پر عز عقده شدم از بس حرف نزدم چیزی نخاستم جرات نمیکنم والا ی چیزی میخام بهش بگم خسته کرده من و تا حرف بزنم دعوامون میشه بدبختی 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
دقیقا عین منی من پر عز عقده شدم از بس حرف نزدم چیزی نخاستم جرات نمیکنم والا ی چیزی میخام بهش بگم خست ...

خیلی اماده طلاق هستم

اینم بمونه واسه خانواده اشغالش که همه شون اهل قهرن

دنیا گرده
چرا بابا منم عصبی میشم ازش دیگه هی میریزم تو خودم یهو میترکم فحشش میدم خالی شم این مقصره الان یه ...

شاید تو مقصری و مثل شوهرم عصبی هستی و حق به جانب شاید اون در کل ادم ارومیه و ازت خسته شده و چاره ای جز قهر نداره

خیلی اماده طلاق هستم اینم بمونه واسه خانواده اشغالش که همه شون اهل قهرن

من نمیتونم دل بکنم ازش با اینکه میدونم عاقبت نداره زندگیم چون نمیشینه با هم سنگا مون وا بکنیم همه چی مال خودش بچه ها زن اولش هس آنوقت توقع یکرنگی داره 

شاید تو مقصری و مثل شوهرم عصبی هستی و حق به جانب شاید اون در کل ادم ارومیه و ازت خسته شده و چاره ای ...

نه اصلا اروم نیست

عصبیه

همه چی رو به دعوا میکشونه

ولی تهش چی

بالاخره که میاد به غلط کردن بیفته

دنیا گرده
دقیقا عین منی من پر عز عقده شدم از بس حرف نزدم چیزی نخاستم جرات نمیکنم والا ی چیزی میخام بهش بگم خست ...

والا فک میکنن از شکم سیری قهر میکنیم افراد عصبی خیلی حال به هم زنن به نظر من خیلی

والا فک میکنن از شکم سیری قهر میکنیم افراد عصبی خیلی حال به هم زنن به نظر من خیلی

مزخرف ترین آدم‌های دنیا هستن الهی نابود شن شش سال از ته دلم نخندیدم مرتیکه روانی مریض

میشه بگی چیکار کردی عزیزم؟ منظور بعد از دعواهاتونه

ببين طناب بازي رو يادته قوي ترين زنا از ضعيف ترين مردا تو اين بازي ميبازن و نميشه با مردا با زور بازو جنگيد بايد وتمشون كرد اينطوري كه كم كم دقت كن يه دفعه طغيان نكن كم كم برو جلو 

اينايي كه ميگم شايد ساده به نظر بياد ولي شديدا جواب ميده

اول تو خونه هميشه اراسته باش منتظر نمون وقتي شوهرت مياد براي دل خودت هر روزم نشد يه روز در ميون دوش بگير ارومت ميكنه به ناخنت برس به هيچ عنوان بدون دستكش ظرف نشور به دستات كرم مرطوب كننده بزن مطاعا خود شناسي تو ببر بالا ببين دو تا كتاب ميگم حتما اينارو بخون اول اثر مركب بعد شفاي زندگي بعد هنر زن بودن لباساي كهنتو بنداز دور لباساي مرتب بپوش هميشه مطالعته در مورد چيزايي كه همسرت دوس داره ببر بالا و صحبتي شد گاهي نظر بده با احترام كامل صحبت كن تا ديگران هم همين طور رفتار كنن با تو اگر همسرت حرف بدي زد بگو عزيزم من دوست ندارم اين حرفارو بشنوم ممنون ميشم پيش من نگي و كلي چيز ديگه حالا در كنار به خودت رسيدم نظم برقرار شدن توي زندگيت كه هميشه سعي كن خونت برق بزنه از تميزي حالا به شوهرتم محبت ميكني تا وابسه تو بشه خيلي نه دقت كن مثلا ميگي ميخوام براي خودم چايي بريزم براي توام بريزم عزيزم ؟؟كه بدونه خودت چقدر مهمي 

يا مثلا صبح ها بدرقش كن در طول روز زنگ بزن بدون اين كه بپرسي كجايي چي كار كردي فقط بگو زنگ زدم بگم دوستت دارم عزيزم خسته نباشي بعد خدافظي كن سعي كن حتما هر شب برنامه روز بعدتو بنويسي همسرت هم اگر ببينه چه بهتر ميفهمه چقدر براي وقتت ارزش قائلي غذا رو با تزيين ببر سر سفره موهات هميشه مرتب باشه 

تو زندگي با يه مرد هميشه بدون نميتوني با دادو دعوا به چيزي كه ميخواي برسي عوضش با محبت و بكني سياست به راحتي همه چيز در اختيارت قرار ميگيره هر موقع خواستي عصباني بشي و داد بزني يا يه چيزي بگي وضع رو بدتر كنه يادت بيوفته در اين صورت تو باختي عقب گرد كن و اروم باش 

اگر اين كار هارو كامل انجام بدي كم كم شوهرت ميفهمه تو قابل احترامي و نميتونه به خودش اجازه بده باهات قهر كنه و با تو مثل يه ملكه رفتار ميكنه 

روز خوش دوست من خودتو دوست داشته باش زندگي روي خيلي قشنگ تري هم داره🌹

ببين طناب بازي رو يادته قوي ترين زنا از ضعيف ترين مردا تو اين بازي ميبازن و نميشه با مردا با زور باز ...

خیلی ممنونم عزیزم

پیامت خیلی خوب بود

من تک تک این کارارو انجام میدم

تنها چیزش رو که انجام نمیدم عصبانی شدنه

میریزم تو‌خودم یهو کاسه صبرم لبریز میشه

الان اومد کتکم زد بیشرف

دنیا گرده