ببين عزيزم اين كارا هر كدوم مثل يه تيكه از پازل ميمونه دونشو درست انجام ندي به نتيجه دلخواه نميرسي البته كه اولم بهت گفتم اين ها تدريجي زندگيتو درست ميكنه نه يكهو منم اون موقع ها كتك خوردم هر كاري كردم اونو عوض كنم عوض نشد خودمو كه تغيير دادم اونم كم كم عوض شد
شنيدي ميگن شاگرد كه اماده باشه استاد از راه ميرسه من خيلي به اين اعتقاد دارم خودم شرع كرده بودم به كتاباي مختلف خوندن و خودمو ساختن ولي كافي نبود يه چيزايي يه تجربه هايي تو كتابا نبود خدا لطف كردو دو عزيز گران قدر رو گذاشت سر رام تو همين نيني سايت به طور اتفاقي ببين هرچي از اين دو بزرگوار كه تجربه هاشونو در اختيارمون قرار ميدن بگم كم گفتم اين مثل يه نقشه گنج بود براي من گنجي به اسم ارامش قدرشو دونستمو ازش استفاده كردم نكته برداري كردمو تو زندگيم تعميما دادم اميدوارم به كمكت بياد
يكيش كاربر بانو ارتميس كه خيلي به كار بود عالي عالي ايشون استاد دانشگاه هستند يكيش هم تابپيك كاربر رويا اي ام (به انگليسي تايپ كن اينو من هرچه نوشتم با حرف برگ نوشت و اشتباه) به اين تاپيك تجربه رويايي ٢
البته كاربري به نام نازگل بانو تاپيك هاي اين دو بزرگوار رو پي دي اف كردند و تو تاپيكشون هست تونستم عكسشو ميزارم راحت پيدا كنيد
عزيز جان من زندگيمو مديون اين دو عزيز هستم و كمر همت خودم و خدا اميدوارم توام زندگيتو درست كني و لذت ببري