2777
2789
خیلی ممنونم عزیزم پیامت خیلی خوب بود من تک تک این کارارو انجام میدم تنها چیزش رو که انجام نمیدم ع ...

ببين عزيزم اين كارا هر كدوم مثل يه تيكه از پازل ميمونه دونشو درست انجام ندي به نتيجه دلخواه نميرسي البته كه اولم بهت گفتم اين ها تدريجي زندگيتو درست ميكنه نه يكهو منم اون موقع ها كتك خوردم هر كاري كردم اونو عوض كنم عوض نشد خودمو كه تغيير دادم اونم كم كم عوض شد  

شنيدي ميگن شاگرد كه اماده باشه استاد از راه ميرسه من خيلي به اين اعتقاد دارم خودم شرع كرده بودم به كتاباي مختلف خوندن و خودمو ساختن ولي كافي نبود يه چيزايي يه تجربه هايي تو كتابا نبود خدا لطف كردو دو عزيز گران قدر رو گذاشت سر رام تو همين نيني سايت به طور اتفاقي ببين هرچي از اين دو بزرگوار  كه تجربه هاشونو در اختيارمون قرار ميدن بگم كم گفتم اين مثل يه نقشه گنج بود براي من گنجي به اسم ارامش قدرشو دونستمو ازش استفاده كردم نكته برداري كردمو تو زندگيم تعميما دادم اميدوارم به كمكت بياد

يكيش كاربر بانو ارتميس  كه خيلي به كار بود عالي عالي ايشون استاد دانشگاه هستند  يكيش هم تابپيك كاربر رويا اي ام (به انگليسي تايپ كن اينو من هرچه نوشتم با حرف برگ نوشت  و اشتباه) به اين تاپيك تجربه رويايي ٢ 

البته كاربري  به نام نازگل بانو تاپيك هاي اين دو بزرگوار رو پي دي اف كردند و تو تاپيكشون هست تونستم عكسشو ميزارم راحت پيدا كنيد 

عزيز جان من زندگيمو مديون اين دو عزيز هستم و كمر همت خودم و خدا اميدوارم توام زندگيتو درست كني و لذت ببري

باشه درسته ولی قهر کردن واقعا واقعا رفتار زشتیه، تحقیرآمیزه

دلیل قهرش چیه؟ چه مشکلی پیش اومده که به خاطرش قهر کرده؟ 

شاید توقع به جایی داره و شما با آرامش حاضر به پذیرفتنش نیستی اونم این روش رو در پیش گرفته 

اگر بی جهت و بدون دلیل درست مدام قهر میکنه، به نظرم به جای حرص خوردن کمی خونسرد باش، بعدش براش پیام بفرست و با آرامش و اعتماد به نفس باهاش حرف بزن و بگو اصلا توقع نداری مرد زندگیت که باید تکیه گاهت باشه و مثل کوه پشتیبان تو و بچه هاتون باشه، به جای اینکه تلاش کنه مشکلات رو با گفتگو و از راه درست حل کنه، مثل بچه های بی منطق قهر کنه 

بگو اگر ما دو نفر خودمون سعی نکنیم با صحبت کردن مشکلمون رو حل کنیم پس چرا داریم با هم زندگی می کنیم؟ 

بگو من عاشق تو و زندگیمون هستم، ولی واقعا این رفتار غیرعادیه تو داره من و از همه چی دلسرد می‌کنه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين عزيزم اين كارا هر كدوم مثل يه تيكه از پازل ميمونه دونشو درست انجام ندي به نتيجه دلخواه نميرسي ا ...

خیلی ممنونم ازتون

منم تمام تلاشمو میکنم با کمک شما

انشا.. نتیجه بگیرم

خیلیییی خسته و درمونده شدم

ممنون میشم برام بفرستید

من خوشگلترین و شیک ترین و تحصیل کرده ترین دختر فامیل بودم، کلی خواستگار داشتم الان به روزی افتادم که واقعا ترحم انگیز شدم

زندگی با مرد بداخلاق خیلی سخته

دنیا گرده
دلیل قهرش چیه؟ چه مشکلی پیش اومده که به خاطرش قهر کرده؟  شاید توقع به جایی داره و شما با آرامش ...

دلیل قهرش یه چیز مسخره

یه بار سر اینکه گفت نهار بزارم گفتم نه خودم درست میکنم تو خسته ای

به بار سر اینکه اشتباهات تکراری زیاد میکنه و هربار میاد عذرخواهی

یه بار سر اینکه چرا بهش گفتم احوال منو نپرسیدی

کلا سر چیزای خیلی خیلی بی ارزش

من وقتی قهر کرده روشهای مختلفی رفتم اما جواب نگرفتم

با دعوا، قهر به خونه پدری و تقاضای طلاق ، اطلاع به خانواده ش، راهکارهای مشاور، تعهد، همه راههارو رفتم

دنیا گرده
دلیل قهرش یه چیز مسخره یه بار سر اینکه گفت نهار بزارم گفتم نه خودم درست میکنم تو خسته ای به بار سر ...

پيشنهاد من اينه برو تو تاپيك نازگل بانو از اونجا تاپيك بانو ارتميس رو اول دانلود كن و بخون چون اينجوري همه مطالب يكجا هست و سردرگم نميشي بعد هم بقيه تاپيك ها تاپيك بانو ارتميس يكم زياده ولي مي ارزه