2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31386 بازدید | 236 پست
دکتر بهم پیشنهاد داد که بزنیم امپولو ولی خودش هم گفت سنش مناسبه برا پریودشدن و زود نیست  منم گف ...

من دکتر غدد کرج میبرم از لحاظ رشد قدیشون میگم عقب مینداختی بیشتر قد بکشه 

من دکتر غدد کرج میبرم از لحاظ رشد قدیشون میگم عقب مینداختی بیشتر قد بکشه 

دخترم به نسبت سنش رشد قدیش تاالان عالی بوده و از همه ی هم سن و سالاش بلندتره ماشالله بعد هم دکتر دخترم فوق تخصص غدد هست گفت پریود هیچ ربطی به قد نداره فقط امپولی که میدیم باعث میشه که  کمتر بچه اذیت بشه چون سنشون کمه 

رو همین حساب گذاشتم روند طبیعی پیش بره  

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میگن هورمون رشد از آمپول جلوگیری از بلوغ زودرس عوارضش خیلی بیشتره دوستم داره برای دخترش میزنه اص ...

اره متاسفانه خیلی ها میزنن میگن عوارضش بعدن خودشو نشون میده 

دخترم به نسبت سنش رشد قدیش تاالان عالی بوده و از همه ی هم سن و سالاش بلندتره ماشالله بعد هم دکتر دخت ...

والا این دکترا آدم و دیوانه میکنن هر کدوم یه چیزی میگن این که من بردم گفت امکان نداره بعد از پریودی دختر بیشتر از ۵,۶سانت رشد کنه ینی دنیا رو سرم خراب شد بخاطر همینه اینقدر پیگیرم و از این و اون میپرسم بلکم یکم دلم آروم بگیره 

والا این دکترا آدم و دیوانه میکنن هر کدوم یه چیزی میگن این که من بردم گفت امکان نداره بعد از پریودی ...

عزیزم دکترا از جنبه پزشکی قضیه رو نگاه میکنن ژنتیک رو نمیبینن با اینکه مهم ترین چیزه... دکتر دختر من گفت احتمالش هم هست براش هورمون رشد تجویز بکنم در صورتی که دختر من قدش الان باید 125 می‌بود ولی دیگه نزدیک 135 هست منم قبول نکردم گفتم همین دیفرلین رو هم 1سال بیشتر براش نمیزنم بعدش میسپارم دست خدا و روزش وتغذیه ببینیم چی میشه

والا این دکترا آدم و دیوانه میکنن هر کدوم یه چیزی میگن این که من بردم گفت امکان نداره بعد از پریودی ...

مطمعن باش دخترت به 160 میرسه یک سال آمپولو بزن یک سال بعدشم پریود نمیشه قشنگ قد میکشه بعد پریود هم قد میکشه نگران نباش.. اگه حرف دکترا درست بود همه دخترای ایران زمین زیر 160 بودن.. خودتو عذاب نده آمپولو یک سال ادامه بده ایشالله نتجیشو میبینی

عزیزم دکترا از جنبه پزشکی قضیه رو نگاه میکنن ژنتیک رو نمیبینن با اینکه مهم ترین چیزه... دکتر دختر من ...

خوشبحالتون من که به کل به هم ریختم تو این دوسه ماه از وقتی این دکتر رفتم اعصابم به هم ریخته 

دخترتون موهای زاید شونم در اومده 

اره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خوشبحالتون من که به کل به هم ریختم تو این دوسه ماه از وقتی این دکتر رفتم اعصابم به هم ریخته 

خخخخ عزیزم من برای دیگران مشاوره میدم ولی خدا میدونه خودم چه حالی دارم بخدا زندگیم شده استرسو گریه ولی چند روزه بهترم دارم باهاش کنار میام 

خخخخ عزیزم من برای دیگران مشاوره میدم ولی خدا میدونه خودم چه حالی دارم بخدا زندگیم شده استرسو گریه و ...

تو نی نی سایت میام یکم آروم میشم بقیه از تجربشون میگن ولی همین که بعدن دوباره بهش فکر میکنم دیوانه میشم