2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31379 بازدید | 236 پست
سن استخوانی دخترتون چندسال بود؟؟ 

سن استخوانی و نگفت ولی گفت ۱/۵سال تا پریودیش مونده حرف که نمیزنن دکترا از بس سرشون شلوغه فقط تند تند میخوان ویزیت کنم بعدم آدم و بدبخت میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدشون چنده الان

۱۵۶

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم هر دکتری یه حرف میزنه خدا لعنتشون کنه زندگی همه رو به هم ریختن زمان ما چرا این‌چیزا نبود😔😔دک ...

اره واقعا بکل بدتر ادمو نا امید میکنن میشه بگید قبل و بعدش قد دخترتون چقدر شد قبل پریود و بعدش و در کل دکتر بردین تاثیری داشت 

عزیزم دخترم پریود نشده 8سالو 3ماهشه ولی آمپول دیفرلین براش تزریق میکنم 

اها قاطی کردم دیگه ببخشید ،من از همین امپولم میترسم آخه سرچ کردم میگن خیلی عوارض داره از این طرفم نزنی خوب قد نمیکشن خوش به حال قدیما مریضی ها کم بود 

اها قاطی کردم دیگه ببخشید ،من از همین امپولم میترسم آخه سرچ کردم میگن خیلی عوارض داره از این طرفم نز ...

خاهش میکنم عزیزم... بله عوارض که داره ولی هزارن نفر دارن تزریق میکنن برای خیلی هم تو نی نی سایت گفتن زدن وعوارض نداشته الانم ازدواج کردنو بچه دار هم شدن.. همش به شانسه

چه دارویی داد استفاده کنه دکترش ، الانم دکتر میبرین هنوزم تحت درمانه دکترش کیه  

ال ارژنین قبلا دکتر براش تجویز کرده بود همونو فقط بهش میدم 

نه دیگه خیلی وقته دکتر نبردمش 

دکترش هم حسین مروج بود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ال ارژنین قبلا دکتر براش تجویز کرده بود همونو فقط بهش میدم  نه دیگه خیلی وقته دکتر نبردمش

ارژنین ۱۰۰۰میدین ؟؟؟خیلی بزرگه بچه نمیتونه قرت بده فقط دکترش همین و داد آمپول نزدین برا رشد یا برا جلوگیری از پریود شدنش 

ارژنین ۱۰۰۰میدین ؟؟؟خیلی بزرگه بچه نمیتونه قرت بده فقط دکترش همین و داد آمپول نزدین برا رشد یا برا ج ...

نه ال ارژنین ۵۰۰

اره خیلی بزرگه  ولی میخوره مجبوره 

نه هیچ امپولی نزدم و دکتر هم گفت نیاز نیست به امپول ولی اگه خودت دوست داری دیرتر پریود بشه میتونی شروع کنی براش که خودم قبول نکردم و دیگه پریود شد

خاهش میکنم عزیزم... بله عوارض که داره ولی هزارن نفر دارن تزریق میکنن برای خیلی هم تو نی نی سایت گفتن ...

اره اگه شانس بود طبیعی قد می‌کشیدیم و احتیاج به این چیزا نبود 

چرا من همش غصه میخورم چرا دکتر نگفت آمپول بزن بعد شما نزدی 

دکتر بهم پیشنهاد داد که بزنیم امپولو ولی خودش هم گفت سنش مناسبه برا پریودشدن و زود نیست  منم گفتم پس نمیزنم امپولو

شما هم نگران نباش عزیزم اگه شیرازی دخترتو ببر پیش دکتر حسین مروج ببین چی بهت میگه اگه شهرهای دیگه هم هستی تحقیق کن ببین کدوم دکتر بهتره دخترت رو ببر زیر نظر یه دکتر خوب و خودت هم انقدر نگران نباش 

انشالله هر چی خیره پیش میاد