2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31387 بازدید | 236 پست
هزار ماشاالله خدا کنه برا دختر منم اینطور باشه والله من به همون ۱۶۰راضی ام ،😄😄😄😄

پناه برخدا ایشالله همه چی خوب پیش بره.. منم بشه هم قد خودم راضی ام.. بخدا دکترا فقط از رو عدد ورقم سنو وعکس یه چیزی میگن به نظرم همش ژنتیکه یه درصدی هم ورزش وه تغذیه 

عزیزم اگه سینه هاش تازه دراومده تا 2سال دیگه هم پریود نمیشه اون موقع میشه 11 سالش دیگه سن خوبیه برای ...

خوب از همون میترسم دکتر گفت ۱/۵سال مونده تا پریودی بعد آمپول میزنم بلوغش عقب بیوفته قد خودم ۱۶۱شوهرم ۱۷۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا اینقدر فکر میکنم و حرص میخورم دیگه نمی‌دونم چکار کنم میترسم رشد نکنه کوتاه بمونه

نگران نباش عزیزم داروهاشو مصرف کنه و یه کلاس والیبال هم بفرستش خیلی خوبه برا رشد قدشون 

منم خیلی نگران رشد قدی دخترمم و مدتیه دیگه دکتر هم نبردمش فقط دارویی که دکتر قبلا براش تجویز کرده بوده رو براش میگیرم 

دلم نمیخواد از خودم کوتاهتر بشه خودم هم قدم بلند نیست ۱۶۳هستم ولی هنوز ۷سانت از خودم کوتاهتره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خوب از همون میترسم دکتر گفت ۱/۵سال مونده تا پریودی بعد آمپول میزنم بلوغش عقب بیوفته قد خودم ۱۶۱شوهرم ...

نه بابا براش نزن دیگه بخدا باشگاه بره تغذیشو درست کنه قول میدم 3 سال دیگه میشه دکتر دختر من گفت 6 ماه دیگه پریود میشه ولی کاش به حرفش گوش نمیدادم میترسم این امپولا بعدا دخترمو افسرده بکنن یا مشکلی براش بوجود بیارن 

پناه برخدا ایشالله همه چی خوب پیش بره.. منم بشه هم قد خودم راضی ام.. بخدا دکترا فقط از رو عدد ورقم س ...

ورزش نمیکنه متاسفانه ولی از لحاظ تغذیه هر کاری میکنم بدتر چاق میشه ، نمیتونم بگم نخورم دلم نمیاد نمی‌دونم چرا همش چاق میشه،،😔😔😔

عزیزم اگه سینه هاش تازه دراومده تا 2سال دیگه هم پریود نمیشه اون موقع میشه 11 سالش دیگه سن خوبیه برای ...

دختر من الان ۱۱سالشه و ۴ماه پیش پریود شده 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چند سالشه عزیزم قدووزنش چنده؟

۱۱سالشه و قدش ۱۵۶ 

وزنش۴۵

ورزش نمیکنه متاسفانه ولی از لحاظ تغذیه هر کاری میکنم بدتر چاق میشه ، نمیتونم بگم نخورم دلم نمیاد نمی ...

والا من فسفودو هله هوله رو بهش گفتم فقط ماهی یک بار.. در طول روز هم 2یا 3 لیوان شیر 2 یا 3قاشق کشک 10 عدد بادام 10 عدد پسته 2یا3 عدد گردو به زور هم شده بهش میدم حس میکنم تو رشد قدی خیلی تاثیر داره 

نه بابا براش نزن دیگه بخدا باشگاه بره تغذیشو درست کنه قول میدم 3 سال دیگه میشه دکتر دختر من گفت 6 ما ...

خیلی ها میزنن حتی بعضی هورمون رشد میزنن با اینکه میگن سرطانزاست ، یکی از دکترا می‌گفت هورمون رشد و ما توصیه نمی‌کنیم چون غدد سرطانی و در بدن فعال می‌کنه ولی با این حال خیلی ها دیدم استفاده میکنن میگن خیلی هم گرونه

خیلی ها میزنن حتی بعضی هورمون رشد میزنن با اینکه میگن سرطانزاست ، یکی از دکترا می‌گفت هورمون رشد و م ...

اره میگن هورمون رشد از آمپول جلوگیری از بلوغ زودرس عوارضش خیلی بیشتره دوستم داره برای دخترش میزنه اصلا هم به عوارضش فک نمیکنه 

هزار ماشالله عالیه از 165 رد میکنه مطمعن باش.. گفتی پریود شده؟؟ 

خدا از زبونت بشنوه 

اره ۴ماه پیش برا اولین بار پریود شده