2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31380 بازدید | 236 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افزایش قدم داشته تو این مدت قدش چنده الان 

اره عزیزم ماه اول نیم سانت ماه دوم حس میکنم 1 سانت شایدم بیشتر الان شاید 134ونیم باشه شایدم بیشتر تو خونه دقیق در نمیاد باید ببرم پیش دکترش 

قدش 133 وزنش 33 البته الان قدش بلندتر شده  او این دوبار تزریق شاید 1یا 1ونیم سانت ولی وزنش همون ...

دخترتون لاغر هستن چطور دکتر براشون آمپول تجویز کرده ، دکترش کیه 

دخترتون لاغر هستن چطور دکتر براشون آمپول تجویز کرده ، دکترش کیه 

عزیزم بلوغ زودرس ربطی به چاقی لاغری زیاد نداره.. بخاطر اینکه دخترم سن استخوانیش 3سال از خودش بزرگتره آمپول تجویز کرد دکترش رضا نجفی فوق تخصص غدد کوکان ایلام هستش 

دکتر غدد به من گفت پریود شدن ربطی به قد و صفحات رشد نداره  

دخترم کلاس پنجمه و ۴ماه پیش برا اولین بار پریود شده و تو این ۴ماه ۱سانت و نیم قدش رشد داشته

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم بلوغ زودرس ربطی به چاقی لاغری زیاد نداره.. بخاطر اینکه دخترم سن استخوانیش 3سال از خودش بزرگتره ...

اخه دختر من ۹سال و چند ماهشهر دکتر غدد بردم بعد از عکس و سونو و آزمایش فقط یه شربت کلسیم خارجی داد گفت تا ۶ماه استفاده کن بعد بیا چاقم هست سینه هاشو در اومده میگن چاقی باعث بلوغ میشه به خاطر همین پرسیدم 

دکتر غدد به من گفت پریود شدن ربطی به قد و صفحات رشد نداره   دخترم کلاس پنجمه و ۴ماه پیش برا او ...

عزیزم هر دکتری یه حرف میزنه خدا لعنتشون کنه زندگی همه رو به هم ریختن زمان ما چرا این‌چیزا نبود😔😔دکتر دختر من گفت سن استخوانی بیشتر از سن تقویمی هستش و زود پریود میشه کاش اصلا دکتر نمیبردم 

اخه دختر من ۹سال و چند ماهشهر دکتر غدد بردم بعد از عکس و سونو و آزمایش فقط یه شربت کلسیم خارجی داد گ ...

عزیزم 9سال برای شروع بلوغ اصلاا زود نیس زیر 8 سال بلوغ زودرس میشه.. قدو وزن دخترتو میشه بگی؟؟ اصلا اشتباه منو نکن دخترتو زیر دست دکترا ننداز بخدا من پشیمونم این امپولا جلوی جهش قد رو میگیرن من بعداز تزریق فهمیدم

دکتر غدد به من گفت پریود شدن ربطی به قد و صفحات رشد نداره   دخترم کلاس پنجمه و ۴ماه پیش برا او ...

اخه کلن تو هر سایتی هم میکردی نوشته افزایش قد بعد از پریودی دیگه امکان ندارن مگه فقط چند سانت جزیی 

عزیزم هر دکتری یه حرف میزنه خدا لعنتشون کنه زندگی همه رو به هم ریختن زمان ما چرا این‌چیزا نبود😔😔دک ...

اره واقعا معلوم نیس کدومشون درست میگن  

دکتر دخترمن گفت امپولی که برا جلوگیری از بلوغ و پریود شدن هست بیشتر جلو اذیت شدن بچه ها رو میگیره که چون سنشون کمه اگه پریود بشن اذیت میشن و شاید از لحاظ روحی اسیب ببینن وگرنه ربطی به قد نداره 

دیگه نمیدونم تا چه حد حرفش درست باشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️