2777
2789
عنوان

چرا جوونا فوت میکنن علامت سوال

341 بازدید | 36 پست

همیشه برام سواله .که چرا کسایی که جوونن فوت میکنن 

جوونا میرن و داغ میذارن به دل پدرو مادر اخه چه گناهی دارن که انقد زود فوت کنن اگه دست تقدیر و سرنوشته چرا باید سرنوشتشون اینجوری باشه 

انقد جوون خوب و رعنا دیدم که الکی الکی فوت شدن همشونم کمک دست پدر مادر بودن.آخه چرا واقعا

مثلا صابر کاظمی .طفلک رو خدا رحمت کنه همه از اخلاق مداریش میگفتن چرا سرنوشتش اینجوری باید باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن وقتی خدا می خواد مردم یه جامعه رو عذاب کنه تا دست از کارهای بدشون بردارن ،جوان مرگی یکی از عذاب هاست...قوم فرعون می خواستن بنی اسرائیلی ها را نابود کنند ،خدا از هر خونه ای یه جوون رو ازشون کشت 

حتما ماموریتشون توی این دنیا تموم شده.

اخه چرا باید تو سن کم ماموریت یه نفر توی این دنیا تموم شه 

خدا که قدرتشو داره نذاره یه نفر بمیره 

پس چرا این همه جوون میمیرن تو سن کم

روحش شاد تو اینستا دیدمش تازه فهمیدم کیه بازیشو میدید م بعضی وقتا .

اره واقعا منم یادمه میدیدم بازی هاشو آنقدر ناراحتم براش که انگار آشنای نزدیکم بوده 

همه نوشته بودن که انگار عزیز ما بوده آنقدر ناراحتیم