سلام خانوما و دختر خانومهای محترم میشه لطفاً بگید کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن ،چند سالگی پریود شدن قدشون زمان پریودی چقدر بوده والان قدشون چند سانته برام مهمه لطفاً بگید ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دشمنتون شرمنده قد قبل و بعدش و میدونید قطعاً لاغر بودین که دیر شدین
قدم الان 161 ولی یادمه پریود شدم قبلش از همه هم سنام خیلیی بلندتر بودم بعدش رشد زیادی نکردم اونا الان از من خیلیی بلندترن ولی لاغر بودم یادمه... قدو وزن دقیق یادم نیس اخه الان 36 سالمه تقریبا 22سال میگذره از اون روزا
بعید میدونم پزشکا همچین چیزی رو بگن؛بین مردم شایع شده ولی یه باور اشتباه و غلطه اکثر دخترا بین کلا ...
چی بگم دکترا که میگن این حرفا رو تو سایت ها ی مختلف هم میگن بعد از پریودی صفحات رشد بسته میشه و دیگه امکان رشد نیست ولی خیلی هم میگن حالا خارج از این تاپیک ها که بعضی دوستان میگن به این حرفا گوش نکنید من خودم پرسیدم از مادراشون میگن بچشون رشد داشته تا ۱۷۰سانتم ،بعضی ها آدم و امیدوار میکنن بعضی ها هم بکل نا امید