2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31386 بازدید | 236 پست
اخه از این نگرانم دختر بزرگم الان ۱۲سال و ا ماهش هست دقیق وقتی ۱۱سال و یک ماهش شد پریود شد الان قدش ...

پناه برخدا عزیزم این روزا هم میگذره از خدا میخام به بهترین نحوه بگذرونه این روزاتونو.. برای دختر منم دعا کنید آمپول ها عوارضی براش نداشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه برخدا عزیزم این روزا هم میگذره از خدا میخام به بهترین نحوه بگذرونه این روزاتونو.. برای دختر منم ...

خیلی ممنون انشاالله دختر کانون اول تنش سلامت باشه بعد به قد ایده آلتون برسن 

دشمنتون شرمنده قد قبل و بعدش و میدونید قطعاً لاغر بودین که دیر شدین  

قدم الان 161 ولی یادمه پریود شدم قبلش از همه هم سنام خیلیی بلندتر بودم بعدش رشد زیادی نکردم اونا الان از من خیلیی بلندترن ولی لاغر بودم یادمه... قدو وزن دقیق یادم نیس اخه الان 36 سالمه تقریبا 22سال میگذره از اون روزا

خیلی ها میزنن حتی بعضی هورمون رشد میزنن با اینکه میگن سرطانزاست ، یکی از دکترا می‌گفت هورمون رشد و م ...

من دخترم ۱۲ سالشه تازه پریود شده یدش 168

من یه مدت شربت زینک دادم خیللللی رورشدش موثربود باقرص ویتامینd

بعید میدونم پزشکا همچین چیزی رو بگن؛بین مردم شایع شده ولی یه باور اشتباه و غلطه اکثر دخترا بین کلا ...

چی بگم دکترا که میگن این حرفا رو تو سایت ها ی مختلف هم میگن بعد از پریودی صفحات رشد بسته میشه و دیگه امکان رشد نیست ولی خیلی هم میگن حالا خارج از این تاپیک ها که بعضی دوستان میگن به این حرفا گوش نکنید من خودم پرسیدم از مادراشون میگن بچشون رشد داشته تا ۱۷۰سانتم ،بعضی ها آدم و امیدوار میکنن بعضی ها هم بکل نا امید 

من دخترم ۱۲ سالشه تازه پریود شده یدش 168 من یه مدت شربت زینک دادم خیللللی رورشدش موثربود باقرص ویتا ...

زنده باشم و تندرست آخه دختر شما تا قبل پریودی قدش این بوده