2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31380 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبنیات زیاد میدم بهش مشکلی نداره اونم در کنارش بدم؟؟ 

خوب همون شیر که میدی بخوره یکمم پودر سنجد بریز توش ،سنجد و با هستش آسیاب کن خاصیتش بیشتره و حتما بزار داخل یخچال خراب نشه 

عزیزم من رشتهم تجربیه انسان دوتا سر استوخانش دوتا صحفه رشد داره که غضروفیه و این غضروف توی سن 18 سال ...

اخه طبق نظریه دکترا همین صفحه رشد میگن با پریود بسته میشه و فوقش ۵,۶سانت رشد اتفاق می‌افته ولی خوب من دیدم کسایی بعد از پریودم خیلی بیشتر رشد کردن و همین طور این دوستانم که از تجربیاتشون گفتن رشد داشتن والا موندم من ،😔😔😔🤔🤔🤔🤔

اخه طبق نظریه دکترا همین صفحه رشد میگن با پریود بسته میشه و فوقش ۵,۶سانت رشد اتفاق می‌افته ولی خوب م ...

اصلاربطی به صفحات رشد نداره،بعداز ترشح هورمون های جنسی استروژن وپروژسترون کمکم ترشح هورمون رشد محدود میشه تابه صفر میرسه ودیگه رشد صورت نمی گیره

من بعدپریودی یک سانتم رشد نکردم،تازمان پریدیم که ۱۳سالم بود۱۶۲قدم بودو همونم موند😐

,قد پدر مادرتون چطوره ،اخه میگن طبق محاسبه  میانگین قد پدرو مادرقد پایانی اون میشه 

اصلاربطی به صفحات رشد نداره،بعداز ترشح هورمون های جنسی استروژن وپروژسترون کمکم ترشح هورمون رشد محدود ...

خوب همون هورمون جنسی باعث بسته شدن صفحات رشد میشه که دیگه قد نمی‌کشی ،😔😔😔😔😔