2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31380 بازدید | 236 پست
قدش چنده 

الان ۱۵۶ و ۴ماه پیش که برا اولین بار پریود شد ۱۵۴.۵ بود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از زبونت بشنوه  اره ۴ماه پیش برا اولین بار پریود شده

عزیزم تا 15 سالگی رشد میکنه مطمعن باش شما نباید انتطار داشته باشی الان ماهی 2سانت اضافه کنه بعد پریود کمه کم 12 سانت رشد قدی دارن بچه ها نگران نباش.. ایشالله بختشون بلند باشه تنشون سلامت.. ما مادرا همیشه یه چیزی برای نگران شدن پیدا میکنیم

عزیزم تا 15 سالگی رشد میکنه مطمعن باش شما نباید انتطار داشته باشی الان ماهی 2سانت اضافه کنه بعد پریو ...

اره واقعامادرا همیشه یه چیزی برا نگرانی پیدا میکنن 

ایشالله همه به قد ایده الشون برسن 

مرسی بابت راهنماییت عزیزم🌹

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه فعلاً

پس نگران نباش بهت قول میدم حالا حالاها پریود نمیشه دختر من ترشح زرد داشت از وقتی امپولا رو براش زدم قط شده.. فقط دخترت و از گوشیو دنیای مجازی دور نگه دار یه سری مسائل هم خودتون رعایت کنید خیلی تاثیر داره 

پس نگران نباش بهت قول میدم حالا حالاها پریود نمیشه دختر من ترشح زرد داشت از وقتی امپولا رو براش زدم ...

اخه از این نگرانم دختر بزرگم الان ۱۲سال و ا ماهش هست دقیق وقتی ۱۱سال و یک ماهش شد پریود شد الان قدش البته دقیق نمی‌دونم حدود ۱۵۵باید باشه وزنشم ۵۸اونم همین طوری بود البته ۹سالگی دکتر غدد بردم به قرص فمارز ۲/۵نوشت زدم گوگل نوشته بود برا تنظیم تخمدان و تنظیم قاعدگی هستش همش عذاب میکشم نکنه همین قرص باعث بلوغش شده به همین خاطره برا این دختر من نگرانم وضعیتش مثل اون بشه