2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31380 بازدید | 236 پست
خوب خدا رو شکر چون بعضی ها گفته بودن دچار درد شدید و لرز و تشنج میشن از این باب ترسیدم منم بعد عید و ...

ولی به نظرم ارزش نداره بخاطر دوسه سانت این امپولو برای دخترتون بزنید دختر شما الان 153 سانت هست اگه به گفته دکتر 5سانت دیگه رشد بکنه میشه 158 مطمعن باش به 160هم میرسه منی که دارم تزریق میکنم مجبورم چون دخترم 133 قدش اگه یک درصد حرف دکتر درست باشه ودختر من 6ماه دیگه پریود میشد دخترم به 140 هم نمی‌رسید قدش پس من این ریسک رو کردم وامپول رو شروع کردم براش ولی به نظر من دختر شما اصلاا اصلا احتیاج نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی به نظرم ارزش نداره بخاطر دوسه سانت این امپولو برای دخترتون بزنید دختر شما الان 153 سانت هست اگه ...

نه عزیز گفتم دختر بزرگم که ۱۲سالشه ۱۵۵هستش این دخترم که میگم به دکتر بگم آمپول بزنه ۹سالشه و قدش چند ماه پیش ۱۳۶بود که دکتر گفت ۱/۵سال تا پریودیش مونده و هیچ دارویی جز شربت کلسیم و ویتامین دی ننوشت براش

نه عزیز گفتم دختر بزرگم که ۱۲سالشه ۱۵۵هستش این دخترم که میگم به دکتر بگم آمپول بزنه ۹سالشه و قدش چند ...

اهاا ببخشی اشتباه متوجه شدم اره ببر دکتر ایشالله اینم احتیاج نباشه وطبیعی به قد دلخواه برسه جهش قدی نداشته تو این یکی دوسال اخیر؟ 

مرسی گلم تاثیری هم داشتن؟؟ منم باید کلسیم بدم بهش اخه امپولا باعث پوکی استخوان میشن

والا فعلن دو ماه که میدم قدش و اندازه نگرفتم ولی کلن کلسیم برا رشد استخوان خوبه و باعث رشد میشه خیلی ها میگن همین خوردن کلسیم باعث رشدشون شده 

نه کوچیکه.. اخه از قبل بلوغ یه جهش قدی دارن 

میگن یه سال قبل بلوغ جهش رشد پیدا میکنن فعلن که نه من چون چاقه میگم شاید به خاطر همینه زیاد رشد نمیکنه از طرفی خیلی از بچه های چاق و میبینم که خیلی از دختر من چاق تر هستن ولی قدشون خیلی بلنده بالای ۱۶۰ نمی‌دونم شوهرم میگه داری خل میشی از بس زوم کردم رو قد ،🤣🤣🤣🤣

میگن یه سال قبل بلوغ جهش رشد پیدا میکنن فعلن که نه من چون چاقه میگم شاید به خاطر همینه زیاد رشد نمیک ...

دور از جونت عزیزم منم شوهرم همین حرفو میزنه میگه نی نی سایت دیونت کرده 😂😂به دکترم گفتم تو اینترنت میگن دارو خیلی عوارض داره گفت دیگه تو نت نرو 😅😅