2777
2789
عنوان

بچه داری+نوزاد

374 بازدید | 38 پست

خواهرم حدود یک هفته دیگه اینطورا زایمانشه کسی اینجا نزدیکش نیس جز مادرم ومن حالامادرم زانودرد داره اینم میگه من باید برم خونه خودم قرارشده من برم پیشش از اتاق زایمانش تابقیه کارای بچه،هیچ تجربه ایم ندارم 

خوشحال میشم ازتجربیاتتون بگین  

خودمم بچه ندارم در انتظارم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما زردی بچه رو چک کنین و سر سری نگیرین موقع عوض کردن پوشک مواظب بند نافش باش نگهداری از نوزاد و زن زائو کار سختیه ای کاش مامانت میومد اونجا کاری نمی‌کرد ولی همین که نظارت داشته باشه خوبه با تجربست

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

ای جونم فقط پوشکش رو هر سه چهار ساعت عوض کن و بعد از شیر خوردن حتما آروغش رو بگیر 

روزی سه چهار بار هم پنبه خیس کن صورت و زیر گردنش رو پاک کن و بهش اوسین بزن هر شب هم با روغن بدنش رو چرب کن 

انشالله به سلامتی فارق شه خواهرتون و خودتون هم خیلی زود حس مادرشدن رو تجربه کنی

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
حتما زردی بچه رو چک کنین و سر سری نگیرین موقع عوض کردن پوشک مواظب بند نافش باش نگهداری از نوزاد و زن ...

احتمالا اولاش بریم خونه مامانم بعدش بیادخونه خودش ومنم برم کمکمش

حتما زردی بچه رو چک کنین و سر سری نگیرین موقع عوض کردن پوشک مواظب بند نافش باش نگهداری از نوزاد و زن ...

اره بچه منم زردی داشت س روز بستری بود پدرم در اومد... 

من سزارین شده بودم بچه سینم نمیگرفت درد شدید داشتم مادر شوعر بی شخصیتم روز دوم اومد دیونم کرد که تو حتما ب بچت مهر نداری ک سینتو نمیگیره حتما دوسش نداری. منم با شکم پااااره نمیدونستم چی کنم. 

احتمالا اولاش بریم خونه مامانم بعدش بیادخونه خودش ومنم برم کمکمش

باز این خوبه یه کم خواهرت جون بگیره و بچه از آب و گل در بیاد راحت تره نگهداری نوزاد دنگ و فنگ داره زردی، شیر خوردن، ادرار و مدفوعش ،خوابش و .... باید یه با تجربه باشه که بدونه چی به چیه آن شاالله به زودی قسمت خودت بشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃