2777
2789

توروخدا قلبمو دیگه نشکنید من ماه پیش رابطه داشتیم اونم با کا..ندوم و خیلی همیشه مراقبیم دخترم هنوز یکسال وچهارماهشه🥲🥺یهو بعد دیدم تو دست همسرم پاره اس و ساعت دوشب فورا قرص خرید وخوردم همون لحظه .ده روزه عقب انداختم دیروز دوتا بی بی چک زدم فورا قرمز شد و بعد هم بتام مثبت شد 😭دردم اینجاست شوهرم نمیخواد و میگه سقط خودمم نمیخواستم ولی حالا ک شده من ک مقصر نیستم از دیروز بحث و دعوا وناراحتی که روی من حساب نکنی و من میزارم میرم دیشب خانواده هارو اورد منم ترسیدم و اومدم خونه پدرم .خیلی  دلشکسته ام قلبم  داره میتزکه چیکار کنم اصلا نمیتونم سقط کنم من ادم سقط نیستم😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارداری وحشتناکی داشتم تاروز زایمان بالا میاوردم و تو درمانگها وبیمارستانا بودم 😔😔😔😭خیلی ناراحتم ولی نمیتونم به سقط فکر کنم این گناه رو من نمیتونم انجام بدم

الهی بگردم صحبت کن باهمسرت اخه چیه مگه خدا خواسته 

داغونم😭😭به حدی خودخواه شد دیروز گفت من کاری میکنم سقط شه اگر نیای دکتر😭میخواست منو بزنه اصلا اینطوری نیس از دیروز داغونم بخدا😭

ببخشید ولی چه شوهر بیشعوری داری واقعا ، من نیستم و کوفت و مرض ، باید مسیولیت خروجی های بدنشو به عهده بگیره انتخاب دیگه ای نداره بری سقط کنی خودتو داغون کنی یه بچه رو نابود کنی چون آقا نمی‌خواد مسئولیت قبول کنه ؟ خانواده ها چی گفتن؟ نزدن تو دهنش ؟

.