2777
2789
عنوان

من با یه پسری تو رابطه بودم که اصلا ازدواجی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 89 پست
اجازه بده نپذیرمخیلیا اهدافشونو همسو با ازدواج نمیبینن

نه خب وقتی کسی کلا هدفشو نداره دنبال رابطه و... هم نیست

سینگل و تنهاس زندگیشو میکنه

نمیره الکی یکیو درگیر خودش کنه

ولی وقتی یکیو واقعا دوست داری و میخوای حتما تو زندگیت باشه،ازدواجی هم میشی و تحمل نداری که از دست بدیش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب وقتی کسی کلا هدفشو نداره دنبال رابطه و... هم نیستسینگل و تنهاس زندگیشو میکنهنمیره الکی یکیو در ...

نه خب خیلیا با یارو ادامه میدن دوستی رو

چون از زندگی همونو میخوان

صرفا همون دوستی رو میخوان، نه ازدواج

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یعنی همه ی پسرها الان انقدر پول دارن که ازدواج کنن؟؟؟؟الان اتفاقا برعکس گفتیاکثر پسرها ازدواجی نیستن

خب سینگل بمونن

پسری که شرایطشو نداره دلیل نداره دخترو درگیر خودش کنه و بعدم بگه ازدواجی نیستم

تک و تنها زندگیشو کنه

این مسئله جدا از پوله

مثلا ما خودمون میدونستیم تهش میتونیم ازدواج کنیم،ادامه دادیم

اگه همسرم شرایط ازدواج نداش یا پول نداش خب من دلیل نداش باهاش ادامه بدم

تا کی آدم دوست بمونه؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

کلا آقایون بی هویت با داشتن جنس مخالف حس قدرت میکنن بهم پز میدن اگه نیت اونا جنسی نباشه پسری که قصدش ازدواجه مشخصه کامل از اول پیشقدم میشه خانواده هامیدونن همه چی اصول میره جلو ببخشی پسزا براتفریح خوش گذرونی با دخترا میرن بعدم چیزی که دخترا نمیدونن پسرا حتی ببخشید با حرف زدن با دختر خو د ار ص ایی میکنن تخلیه میشه حتی با دیدن عکس بدن دختر حالا دخترا ساده فکر میکنن سوی استفاده پسرا فقط جسمی هست نمیدونن روح شون را هم از دست میدن حتی با خیال دختر خودشون را خالی میکنن وگرنه پسر سالم دختر خوب را از دست نمیده

نه خب خیلیا با یارو ادامه میدن دوستی روچون از زندگی همونو میخوانصرفا همون دوستی رو میخوان، نه ازدواج

خب جالب نیس دیگه

طرف دنبال یه چیز موقتیه و بعد یه مدتم کلافه کننده میشه این مدلی

به هرحال همون دوستی هم تا یه جایی و سنی میشه ادامه داد

بعدش زندگی جدی میشه

بعضیا آشغالن نمونش داداش من دوست دختر داره ولی به مامانم میگه برام زن بگیر ذهن همینقدر پوسیده و مضخرف دختری که خودش باهاش دوست شده رو هم گردن نمیگیره

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

اره ولی دختر خوب نایابه

اینا همه بهانه پسرای ایرانی هست تا زیر بار تعهد نرن اونقد دختر زندگی کن نجیب هستن پسرای ایرانی دنبال اصالت نجابت نیستن دنبال دختر پولدار یا زیبا هستن ملاک شده این دوتا وگرنه اونقد دختر خانواده دار اصیل کسی سراغش نرفته شدن ۳۰ شوم ۴۰ شدن ۵۰ همش بهانه الکی پسرا برا اینکه زیر بار ازدواج نرن من تو گروه های خارج عضوم ندیده میگن ازدواج کنیم حالا ندیده هم درست نیس ولی اون جا بیشتر دنبال خانواده آن

بعضیا آشغالن نمونش داداش من دوست دختر داره ولی به مامانم میگه برام زن بگیر ذهن همینقدر پوسیده و مضخر ...

تفکر پسر ایرانی اینه با دوست دخترش همه غلط میکنه میره دختر آفتاب مهتاب ندیده بگیره بی وجدانی پسرای ایرانی خوب از دختر استفاده میکنه ولش میکنه

تفکر پسر ایرانی اینه با دوست دخترش همه غلط میکنه میره دختر آفتاب مهتاب ندیده بگیره بی وجدانی پسرای ا ...

واقعا تفکر داداشمو گفتی

با اینکه خواهرشم ولی ا ته دل امیدوارم یکی شبیه خودش نصیبش بشه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

خب جالب نیس دیگهطرف دنبال یه چیز موقتیه و بعد یه مدتم کلافه کننده میشه این مدلیبه هرحال همون دوستی ه ...

قبول نمیکنی😂

سبک تو نیست ولی زندگیای این شکلی و وفادارانه وجود دارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
🤣🤣🤣🤣🤣فکر کردی دخترم کلی ریپ زدی مخ بزنی به کاهدون زدی😅

لعنتی این تاپیکات اصلا نشون نمیده یه پسر ۳۵ ساله هستی، انگار انشرلی پشت کاربریته😂😂

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است