2777
2789
عنوان

سلام توروخدا بیاین با قرص جلوگیری باردارشدم دوباره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 87 پست
خانواده هارو اورد البته ما نذاشتیم پدرم بیاد اگرنه دعوا میشد شوهرم خیلی حرفای بدی زد و گفت من نمیتون ...

دوست خوبم شاید همسرتون در مضیغه هستن ولی خوب بازهم نمیشه شونه خالی کرد،بنظرم مشاوره برید در این باره

من جای شما بودم حتما سقط میکردم میچسبیدم به همون یه دونه ،چه عوصیه شوهرت انگار از هوا باردار شدی،بی ...

نمیتونم عزیزم بهش فکرم نمیتونم بکنم ازدیشب فقط داغونم من نمیتونم این گناه رو بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب اومدن مادر من وپدراون ولی هیچی نشد غیر اینکه بامادرم هم دعوای بدی کردن انقد ک چرت کپرت وحرفای ز ...

چقدرم پررو هست بگو از خونه بابام که نیوردم ،،،، رو که نیست سنگ پای قزوینه

خدا از این مردها نگذره چه دلی میشکنن😔😔 حتما دنبال بهانه بود که جور شده خدا به همین وقت اذان نگذره ...

😭😭😭😭😭😭😭دیشب نفرینش کردم .اصلا اروم نمیشم 😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭دیشب نفرینش کردم .اصلا اروم نمیشم 😭😭😭😭

تنها چیزی که میدونم حرص نخور نه برای خودت خوبه نه بچه هات خدا پشتته چی میخوای از این بیشتر

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

توهم شوهرت اینطوری کرد؟؟؟چی شد نگهش داشتی من ک مردم از دیروز 😭

من خودم خیلی حالم بد بود نمیتونستم قبول کنم شوهرم نه اینکه اینجوری کنه ولی خوشحالم نشد بلاخره قبولش کردم میدونستم سقط کنم خودم دیوونه میشم  الان ۱۳هفتمه و پسره یه پسرم که دارم شر و شیطون شدن دوتا 

سلام عزیزم

خوبی   

امروز یهو یادت کردم

اومدم ببیمم تاپیکی چیزی زدی یا نه

قلبم گرفت

چرا شوهرت اینجوریه

حرص نخور عزیزم

ببخشید ولی بیشعوریه خودشه

موقع عشق و حال یاد این چیزا نبود

مسئولیت کارشو به عهده نمی گیره تازه هوار هوارم می کنه

بمیرم برای دلت

برای مادرت که چقدر داره حرص میخوره

محلش نزار

به پدرشوهرت صحبت کن 

خدجشو به عهده بگیره

ظاهرا اون به نسبت شوهرت ادمتره

اصلا هم التماس شوهرت نکن

انگار از تو اسمون ریخته تو مواظب نبودی

یه مدت کم محلش کن  

خوب می کنی به سقط فکر نمی کنی عزیز دلم

مبارکت باشه

سخت هست ولی به خدا توکل کن خدا کمکت می کنه

به اون شازده هم بگو ببره بنداره جلو گربه

ببخشید عصبانی ام

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
سلام عزیزم خوبی     امروز یهو یادت کردم اومدم ببیمم تاپیکی چیزی زدی یا نه قلبم گرفت ...

سلام خوبی عشقم؟؟نمیدونی چیا کشیدم تو اون چندروووز .قهرکردم رفتم خونه مامانم ولی خب فرداش کلی واسطه فرستاد برنگشتم دیگه دوسه روز بعدش ول کن نبود باواسطه اومدم خونه ام.گفت پشیمونم توبه کردم چون فشار مالی روم زیاده نتونستم فکر کنم ولی خب من ک دلم شکسته اس💔دیگه پذیرفتش و الان رفتارش باهام خوبه ولی خب من ناراحتم مگه تقصیر من بود؟؟؟مگه من اینطوری خواستم دریا ک خیلی کوچولویه🥲😔😔😔خواست خدابوده من ک قرصم خوردم.واست تلگرام پیام دادم بیااونجا

سلام خوبی عشقم؟؟نمیدونی چیا کشیدم تو اون چندروووز .قهرکردم رفتم خونه مامانم ولی خب فرداش کلی واسطه ف ...

الهی بگردم چیا کشیدی

مرد تیستن که اینا

نتونسته فشارو تحمل کنه زده بسرش کنتورش پریده

باز خدارو شکر که الان خالش خوب شد

هر چند بخوره توی سرش کلی ابروریزی کرد🙄

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اونشب پدرشوهر اومد مادرمم اومد.بابام گفت خرجشو خودم کامل میدم.پدرشوهر اشغالم اصلا نگف من بعهده میگیر ...

خااااااک

بیا تل