2777
2789
عنوان

سلام توروخدا بیاین با قرص جلوگیری باردارشدم دوباره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 87 پست

وا چه بی منطق محل نده حرصم نخور بچه ای که با این شرایط به وجود اومده بزرگترین حامی یعنی خدا پشتش هست بلایی سرش بیاری از کجا که بلایی سرتون نیاد پناه بر خدا خودش داده خودشم حواسش هست

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

داغونم😭😭به حدی خودخواه شد دیروز گفت من کاری میکنم سقط شه اگر نیای دکتر😭میخواست منو بزنه اصلا اینط ...

روانیه بخدا.هیچ کدوم ازخانواده هانزدن توگوشش.درضمن خیلی زشته خانواده هاروکشونده بگه کارم وکردم وزنم حامله هست و بیاین مشکلوحلش کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیتونه سقط کنی و روحیه حساسی داری سقط نکن خودت ضربه ش رو میبینی   مگه میشه همینجوری بزاره بره و نخواد باید مسئولیت پذیر باشه   زیاد پاپیچش نشو بزار هر چی میخواد بگه تو فقط سعی کن ب خودت اهمیت بدی و آرامش داشته باشی  

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اروم باش منم با ایودی باردار شدم وقتی بی بی چک زدم مثبت شد زعفرون دم کردم خوردم ولی سقط نشد بعدش که رفتم دکتر گف احتمالا خارج از رحمیه فقط خدا میدونه چقد ناراحت شدم و غصه خوردم اون تاوان بود که پس دادم بعد کلی نذر و نیاز مشخص شد جنین تو رحمه الان ویار دارم شدید ولی بازم خداروشکر 

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
داغونم😭😭به حدی خودخواه شد دیروز گفت من کاری میکنم سقط شه اگر نیای دکتر😭میخواست منو بزنه اصلا اینط ...

من جای تو بودم بجای کشتن بچم، شوهرم رو میکشتم. چون اونه که اضافیه نه اون طفل معصوم 😐

سقط کردن ک خودش باعث جرمه  و نمیتونه همچین کاری رو بکنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40