2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزده کمرش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

زد کمرش اما خوشبختتره

دیگه زیاد به کارما اعتقاد ندارم ، هرکسی تو زندگیش یه دوره بدبختی تجربه میکنه

حتی مایی که کار کسی نداشتیم

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

میزززنه

چی بگم خواهر فعلا انگار به کمر خودم زده دوبار هم ختم استغفار کردم هیچی به هیچی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

زد کمرش اما خوشبختتره دیگه زیاد به کارما اعتقاد ندارم ، هرکسی تو زندگیش یه دوره بدبختی تجربه میکنه ح ...

کارما پس داد؟

میگن وقتی طرفکارماش پس میده خودش میدونه واسه چیه

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

شوهرم ؛ سه روز این ویروس جدیده رو گرفته بود نمیتونست از جاش پاشه من بهش میرسیدم. بعد سه روز تازه تونست سرپا شه که بره سرم بزنه. حالا که اومد خونه بادی به غبغب انداخت و میگفت رفتم دکتر دیگه خوب شدم. و کارایی که براش کردم و هیچ . میگفت آدم فقط با پول و دکتر درمون میشه. دیگه فردا میرم سرکار خوب شدم. فرداش ظهر از سرکار اومد. میگفت بام حرف نزن که سرم داره میپوکه( آقا حتی نکرده بود دارویی که دکتر داده سرساعت بخوره. من شبش که اینجوری کرد؛ فقط گفتم گوشیت بزار رو زنگ برای داروت ....اگه اینجوری بی انصافی نمی کرد خودم یادآوری ش می کردم. خلاصه که هنوز خوبه خوب نشده