2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

45 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من ۱۴۰۰ کنکور دادم و متاسفانه هیچی قبول نشدم

۲‌ساله که من شهر خودمونم نمیزاره بابام ثبت نام کنم

همش الکی دروغکی میگه پول ندارم ولی میدونم داره

الان ۴‌ترم از بقیه عقب ترم

امروز رفتم ثبت نام کنم منم برم دیگ این ترمو 

میگه کی بت گفته ثبت نام کنی حالم ازش بهم میخوره اگه ثبت نام نکنم بعدا اگه شوهر کنم اونم نزاره چی من میخوام از الان بخونم

ولی حرفاش نا امیدم میکنه میگه شغل نیست الکی نرو 

چیکار کنم خل شدم به خدا 

میدونم بهونشه 

دلم نمیخواد دیپلمممممم باشمممم جیغغغ

آه‌، ای سرگشتگیِ جاویدان، آدمی کیِ از غُل و زنجیرهای تو رهایی می‌یابد؟

کاش سعی کنی بخونی دولتی قبول شی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش سعی کنی بخونی دولتی قبول شی

نمیشه،دیگه حالم از تستای کنکور و حرف اخر اینا بهم میخوره

شرایطشم ندارم 

به نظرم شده خودت برو کار‌کن صندوق داری منشی ای چیزی ولی درسو بخون . الان دیگه لیسانس نداشتن وجهه اجتماعی رو خیلی میاره پایین

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
به نظرم شده خودت برو کار‌کن صندوق داری منشی ای چیزی ولی درسو بخون . الان دیگه لیسانس نداشتن وجهه اجت ...

دقیقا نگران همینم

نمیدونم والا از یه ور میگم همه چی که مدرک نیست از یه ورم موندم ب قران

دقیقا نگران همینم نمیدونم والا از یه ور میگم همه چی که مدرک نیست از یه ورم موندم ب قران

خودت کار‌کن پول درستو درآر باباتم‌کمک میکنه اون موقع