2777
2789
عنوان

خواهر 13 سالم از مدرسه فرار کرده....

1619 بازدید | 23 پست

شما بودین چه عکس العملی نشون میدادین 

مث اینکه دیروز نرفته مدرسه

و امروز ما فهمیدیم 

من ک زنگ زدم ب مامانم گفتم زیاد دعواش نکن و ب روش نیار بچس تو عالم بچگی ی کاری کرده 

ولی واقعا گیج شدم 

میگم شاید مشکل از ماهاس ک ترجیح داده بهمون نگه و یواشکی بره بیرون 

ب اون یکی خواهرم زنگ زدم گفتم از این ب بعد برنامه بچین تا شده هفته ای یکی دوبار ببریمش کافه ای رستورانی جایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی شخصی داره؟

دوس پسر نداره؟

باهاش صمیمی باشین

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

باهاش حرف بزن، برید یه رستورانی چیزی. بگو اگر مشکلی هست یا نیاز یه تفریح داری یا اتفاقی افتاده برام حرف بزن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

یادش بخیر چقد مدرسه رو میپیچوندم🚶‍♀️

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

من اگه بودم اولش سخت دعواش میکردم البته دعوای سخت نه زد و خورد اینا ن باهاش محکم و جدی صحبت کنید 

بعدشم باهاش منطقی و اروم صحبت میکردم ببینم مشکلش چیه 

لطفا آسون نگیرید ۱۳ سال دیگه کم کم داره به بلوغ میرسه خطرناک میشه براتون اگر آسون گرفتید 

سخت ترین جای تربیت همینجاست

هعی خدا

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)