2777
2789
۸ سالشه عزیزم.انقدری افسردگیم حاد شده که عذاب وحدان دارم که کاش این بچه رو به این دنیا نمیووردم.😭🤧

پسر من ۱۹ سالشه دانشجو هست همش ترس جدایی ازش رو دارم 

به قول شما نمیدونم چه مرگمه 

۱۰ ماهه حالت تهوع دارم دچار اضطراب فراگیر شدم همش دکتر و روانپزشک .دلم برای خانوادم میسوزه که دارن منو تحمل میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت برای شروع,یه کار,یادنبال کردن یه هدف دیر نیست

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

پسر من ۱۹ سالشه دانشجو هست همش ترس جدایی ازش رو دارم  به قول شما نمیدونم چه مرگمه  ۱۰ ما ...

واااای چقدر منی شما؟؟؟!!!من انقدر ترس و اضطراب جدایی از پسرم رو دارم که حالم اینه.خواهرم برام وقت مشاوره گرفت رفتم چند جلسه ولی بهتر نشدم.دائم عذاب وجدان دارم که نکنه مادر بدی هستم.الکی دلم برای پسرم میسوزه که من مادرشم.ترس زلزله اخیر و اینکه اگه من بمیرم پسرم چی میشه و اگه جدا بشیم از پسرم چی و.......

من یه بچه داشتم شاغلم بودم دومی رو که آوردم مجبورشدم کارمو ول کن الان همش خونه م حتی حال بیرون رفتن ندارم بعضی وقتا میگم قدیما خوب بود که دخترا درس نمیخوندن و کار نمیکردن ماها که انقد درس خوندیم و برای داشتن شغل زحمت کشیدیم بخاطر بچه باز برگشیم به همون نقطه و موندن تو خونه با این تفاوت که شادابی و اعصابمونم خرج شد رفت

اسی با اجازت منم یه سوال از خانمای ۴۰ سال به بالا دارم   

خانمایی وقتی جونتر بودین و همسرتون خیلی بهتون حساس و غیرتی بود  الانا بهتر نشده نسبت به قبل؟

من الان ۲۳ سالمه یعنی دقیقا شوهرم روز به روز روم حساس‌تر و غیرتی تر میشه واقعا کلافه ام از دستش میترسم همینجوری پیش بره. همه امیدم وقتی پخته تر شدیم اونم ول کنه

یادمه پارسال این موقع ها کاسبی خراب بود و بعضی وقتا میرفتم اسنپ یه روز یه دختره به مقصد بالای پارک ساعی سوار ماشین شد و انقدر ترافیک بود بجا بهشتی انداختم آژانتین و از کوچه پس کوچه میانبر زدم دختره گوشی و گذاشت دم گوشش گفت مامان به داداشی بگو من اسپره فلفل و چاقوش رو برداشتما😁🤣پشت اکثر عکس‌ها از میز غذا، یک نفری روبرو نشسته که مث سگ گشنه است و منتظره😂این سرما خوردگیا که دماغت کیپ میشه، نه می تونی بکشی بالا نه می تونی بکشی پایین، بعد دستم می کنی تو دماغ تا پیشونی می بری توش هیچی گیر نمیاد. اینا سرماخوردگی نیست اینا سرطانه🤣🤣🤣‏آدم باید به بچه‌ش علاوه بر "نه" گفتنجنبه "نه" شنیدن هم یاد بدهمثلاً من بلد  اگه یاد بگیری چیزی‌رو که قطعی نشده‌ به کسی نگی، پنجاه درصدِ مشکلاتت حل میشه،اگه موفقیتت هم جار نزنی و واسه هیچی از قبل ذوق نکنی، بقیه مشکلاتت.🫡

یه بچه دارین شما هم؟ چند سالشه؟

گفتم که یه پسر ۸ ساله دارم.اصلا هم قصد دوتا کردنش رو نداریم.انگار استرس دارم و دست و دلم برای بچم میلرزه و همینم حالم رو بدمیکنه.هی میگم کاش همینم نیوورده بودم

واااای چقدر منی شما؟؟؟!!!من انقدر ترس و اضطراب جدایی از پسرم رو دارم که حالم اینه.خواهرم برام وقت مش ...

منم پیش مشاور رفتم فایده نداشت 

یه دکتر زنان بهم گفت این حالت‌های روحی دوره داره 

برای بعضیا چند ماه بعضیا هم چند سال ممکنه طول بکشه ولی برطرف میشه