2777
2789
عنوان

در حق هیچ کس مهربانی نکنید

917 بازدید | 52 پست

بچم اول ابتداییه.از اول مهر ماه با وجود باردار بودن تو مدرسه بچه ام بودم که مبادا معلم بازنشسته رو اخراج کنن ...واقعا دلم براش می سوخت...از طرفی کارش خوبه و از طرفی بچه ها رو میزنه...ولی بمن گفتن بچه های بد رو میزنه...بهمین خاطر گفتم بچم مثل دیواره عمرا بزنتش. ماه گذشته لپ بچه منو بخاطر کلمه ایران که آروم مینوشت کشید بچم خیلی گریه کرد ازش پرسیدیم چرا کشیدی مگه حرف و یا حرکت بدی کرد و اینا...سر این مسئله با ما و بچم چپ افتاد تا امروز کارنامه بچم رو انضباط رو پایین داده ...دلم میخواد صبح شه....برم مدرسه فقط بهش بگم لایق اینقدر حمایت نبودی...واقعا جا من بودین چی میگفتین؟؟؟؟؟؟😣

وا نباید با بچه بد برخورد کنه بچه زده میشه 

حق داری ناراحت باشی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچت مثل فرفره دائم تو کلاس هم بچرخه حق نداشته بزنه.من بودم خودم باعث اخراجش میشدم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
وا نباید با بچه بد برخورد کنه بچه زده میشه  حق داری ناراحت باشی

از دیروز گریه میکنم...بچم هیچ کس رو نداره ...خودم دربه داغونم از نظر روحی ...اینم از مدرسه

اگرمدرسه غیرانتفاعی هست خوب حتماخودشونم قصدداشتن نگهش دارن صرف حمایت شمانبوده اگردولتیه که دگه تااخرین سال خدمتش میمونه معمولابداخلاق میشن وبخاطر   خیلی ازپایان خدمتشون نمونده چیزی نمیگن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من بودم میرفتم آموزش و پرورش بخاطر زندن بچه ام ازش شکایت میکردم یعنی چی که معلم بچه ام رو بخواد بزنه هیچ معلمی حق زدن بچه رو نداره،،،عزیزم شما هم باید بدونید وقتی میگن بازنشسته یعنی باید بازنشسته بشه خصوصا معلم ها چون هر چی آدم پیرتر میشه حوصله اش کم تر میشه یعنی چی که بچه های بد رو میزنه حتی حق زدن اونا رو هم نداره دایه ی عزیزتر از مادر هم مگه داریم

با ادب اما محکم بدون فحش بگو علت کم دادن انضباط چی بوده اگر دلایل قانع کننده ایی نداشت برو حراست .&n ...

بهش پیام دادم میگه ۶تا فاکتور هست بخاطر اونا...در صورتیکه کارنامه دوستای بمن همه خیلی خوب بود...همشون مثل بچه من و شاید شیطون تر بودن

انضباظ جهنم ولی برخورد فیزیکی کرد دستشو قطع کن.

پسر من پنج سال و نیمه هست کلاس موسیقی و کلاس زبان و کلاس نقاشی میره همیشه ب استاداش میگم جدی برخورد کن و محکم ولی تنبیه نه.استاد موسیقیش حتی بچم تمرین نکنه استادش میگه از فلان بازی محرومت میکنم ولی برخورد فیزیکی خیر 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

برو ازش شکایت کن بگو من فکر کردم معلم خوبیه حالا دیدم نه اصلا معلم خوبی نیست 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️