2777
2789
عنوان

در حق هیچ کس مهربانی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 52 پست
تو این منطقه که هستیم این غنیمت بود خیر سرش....اینجا یارقوزآباده

پس مجبوری بامهربونی کارتوپیش ببری بعدم انظباط بچه کلاس اول زیادمهم نیست حراستم بری باکم دادن نمره انظباط اونواخراج نمیکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حراست چیکار میکنع؟واقعا کاری ازش بر میاد ؟غیرانتفاعی هم هست

پوستشو میکنه میره قسمت مدارس غیرانتفایی آموزش پرورش اگر ثابت بشه مشکل از شما نبوده حیرونه. بگو مجددا در حضور کارشناس اداره نمره انضباط فرزند من با فاکتورهای ایشون ارزیابی بشه خودتم یه تحقیق بکن ببین فاکتورهاش چی هستند برای دفاع حرف داشته باشی و قوانین رو هم بخوون تا کم نیاری. از روش رد میشی مادر لودر جان شک نکن

ببین من خودم خانواده فرهنگی هستم ..قدر معلم و بدبختی هاش رو بیشتر از هر کسی میدونم....من تمام قد ازش ...

ببخشید آخه حمایت شما به اخراج اون چه ربطی داره، اینا خودشون هزارتا آشنا دارن

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
تو این منطقه که هستیم این غنیمت بود خیر سرش....اینجا یارقوزآباده

جالبه برام جسارتی که به بچه ت کرده رو پیگیر نشدی

برا نمره پیگیری؟!!!!!!

همون موقع که بچه رو اینجوری تنبیه کرد باید قاطعانه میرفتی اداره ازش شکایت میکردی 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

عزیزم برو مدرسه و بپرس ازش آروم بدون درگیری 

لج کنه ارتقا پایه نزنه به ضرر بچه اته 

با توجه به اینکه مدیر هم پشتشه 

من خودم معلمم 

مدیر گفت کمتر از خوب نزنید توی کارنامه ها 

اولیا دلسرد میشن 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
پس مجبوری بامهربونی کارتوپیش ببری بعدم انظباط بچه کلاس اول زیادمهم نیست حراستم بری باکم دادن نمره ان ...

دنبال اخراجش نیستم.

میشه نمره انضباط رو تغییر بدن؟چون میخوام جابجا کنم مدرسه اش رو سال دیگه انضباط برام مهمه

یعنی موقع نمره دادن توی سیدا من حرص میخوردم و نمره میدادم چون واقعا چند تا از دانش آموزام از نیاز به تلاش هم پایین تر هستن ولی مجبوری خوب بدی که برای ثبت نام بعدی هم به مشکل نخوره 

هی میگفتم تو روحت تو نمرت زیر ۱۰ 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
دنبال اخراجش نیستم. میشه نمره انضباط رو تغییر بدن؟چون میخوام جابجا کنم مدرسه اش رو سال دیگه انضباط ...

به مدیربگو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پس چرا معلمای زمان ما مثل سگ مارو میزدن مامانمون که میومد مدرسه یه دور هم جلو مامانمون کتک میخوردیم بعد مامان میگفت بیشتر بزنش ادم بشه...اگه این زدن اسیبی به بچه وارد نمیکنه گاهی لازمه گلم...یه مشت بچه ی لوس تحویل جامعه دادیم که معلم بیچاره نمیتونه حتی لپشو بکشه

امکان تغییر نمره وجودداره؟امکان تغییر کلاس چی؟

کلاس رو آره به مدیر بگو 

نمره هم آره توی سیدا ثبت شده باشه برو سریع بگو به مدیر عوضش کنه همش دست مدیره

سر و کله زدن با کلی بچه سخته.

یادمه من ریاضی اول راهنمایی درس میدادم که رشته اصلیم نبود .دانشجوی فوق لیسانس بودم . کلاس چهل نفره حاشیه ی شهر . 

وسط درس دادن یه دختر که خوب هم بود ردیف جلو همش حرف میزد . با کتاب که دستم بود آروم زدم به سرش و گفتم گوش بده به درس . 

البته کارم اشتباه بود و وسط درس مهم . چهل نفر آدم که بعضیا زبون نمی فهمند و گوش نمیدن .

فرداش مادر شارلاتانش اول صبح جلوی همه معلمها و مدیر طوری قشقرق بپا کرد که هرگز فراموش نمی کنم . 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
یعنی موقع نمره دادن توی سیدا من حرص میخوردم و نمره میدادم چون واقعا چند تا از دانش آموزام از نیاز به ...

یکی از هم کلاس های بچه ام فحش های ناموسی میده سر کلاس ‌..معلم از دست این حرص میخوره و بچه ما رو میزنه میگه من آدم بزرگ هم بعد این ببینم دوست دارم بزنم...اون بچه پارتی داره کسی نمیتونه اخراجش کنه

سر و کله زدن با کلی بچه سخته. یادمه من ریاضی اول راهنمایی درس میدادم که رشته اصلیم نبود .دانشجوی فو ...

پدر من بارگزنشسته است هیچ وقت هیچ شاگردی رو نزد....تمام سلامتی رو فدای آموزش بچه ها کرد ..طوری که الان تمام حقوقش ربع هزینه های درمانشه