2777
2789
عنوان

در حق هیچ کس مهربانی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 52 پست

از بچت حمایت کن، نذار روحیش خراب بشه از درس زده بشه

من بچه بودم، سر ی صابون عطری

ک واسه من نبود، مال بغل دستیم بود، انداخت تو کیفم

معلم از کلاس بیرونم کرد

بابام فرداش رفت آموزش و پرورش 

کاری کرد سرکلاس معلم ازم معذرت خواهی کرد

سال بعدم ازون مدرسه رفت

بعد گذشت 20 سال این حمایتش هنوز تو ذهنمه و حس خوب میده بهم

از دیروز گریه میکنم...بچم هیچ کس رو نداره ...خودم دربه داغونم از نظر روحی ...اینم از مدرسه

هیچ معلم و مدیری حق نداره بچه رو تنبیه فیزیکی کنه

پیگیری کن نذار بچت سرخورده بشه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیروز گریه میکنم...بچم هیچ کس رو نداره ...خودم دربه داغونم از نظر روحی ...اینم از مدرسه

کارش خوبه ؟ این همه معلم خوب کلید کردین رواین که همه انرژیشو قبلا گذاشته تموم شده ؟ .

لایک نکنید .توروخدا 
اگرمدرسه غیرانتفاعی هست خوب حتماخودشونم قصدداشتن نگهش دارن صرف حمایت شمانبوده اگردولتیه که دگه تااخر ...

غیر انتفاعی هست و مدیر مجموعه از ما خواهش و تمنا کرد که موافقت کنیم ولی ما حماقت کردیم

بهش پیام دادم میگه ۶تا فاکتور هست بخاطر اونا...در صورتیکه کارنامه دوستای بمن همه خیلی خوب بود...همشو ...

بگو فاکتورهاتون رو شنبه بیاریید بنده هم هستم موردی مغایر ببینم حراست اموزش پرورش رفتم تمام

بگو فاکتورهاتون رو شنبه بیاریید بنده هم هستم موردی مغایر ببینم حراست اموزش پرورش رفتم تمام

حراست چیکار میکنع؟واقعا کاری ازش بر میاد ؟غیرانتفاعی هم هست

یغنی دارم به خودم فحش میدم که لایق بودم

اشکالی نداره ازش شاکی باش ولی خودتو زیاد نگران نکن که بخوای بخاطر انظباطش گریه کنی عزیزم ببین هیچکس کارنامه ی یه بچه ابتدایی رو برا دانشگاه،کار و ...نگاه نمیکنه بهت حق میدم ناراحت بشیااا 

حراست چیکار میکنع؟واقعا کاری ازش بر میاد ؟غیرانتفاعی هم هست

نه بهتره بامدیرحرف بزنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه بازنشسته س چرا سر کاره؟ غیرانتفاعیه ؟ یا بازنشستگیشو به تعویق انداختن ؟

بازنشسته که اخراج نمیشه . فوقش یکسال بازنشستگی ش به تعویق میفته یا نمیفته.

اصلا کار معلمش را تایید نمی کنم اما متوجهی که خودت را در حد مدیر آموزش و پرورش می بینی و معلم را موجود بی ارزشی که اگه نخوای اخراجش می کنند ؟ 

از کلمات بهتر استفاده کن حتی اگر کارش اشتباه بوده عزیزم

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
کارش خوبه ؟ این همه معلم خوب کلید کردین رواین که همه انرژیشو قبلا گذاشته تموم شده ؟ .

تو این منطقه که هستیم این غنیمت بود خیر سرش....اینجا یارقوزآباده

اگه بازنشسته س چرا سر کاره؟ غیرانتفاعیه ؟ یا بازنشستگیشو به تعویق انداختن ؟ بازنشسته که اخراج نمیشه ...

ببین من خودم خانواده فرهنگی هستم ..قدر معلم و بدبختی هاش رو بیشتر از هر کسی میدونم....من تمام قد ازش حمایت کردم ولی لایق نبود....

سلیقه ای رفتار کردن کار یه معلم نیست....معلم بازنشسته میتونه در غیرانتفاعی کار کنه

از معلمی که فرسوده شده ودیگه اخرای خدمتشه انتظار خلق و خوی خوب نداشته باش، همه همینن

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
خب وقتی میدونستی بچه های دیگه رو میزنه چرا حمایت کردی بچه های دیگه م مثل بچه ی شما هرچقدم شلوغ باشن

چ میدونستم هر کی رو از راه بگیره میزنه...گفتم اگه بچه منم توهین کنه لایق تنبیه هست ولی نه سر هر مسیله ای