2777
2789

بگین تورو خدا مارو دودل نزارین ما خودمون دق دقه زیاد داریم الان یکی دوماهی میشه یه دختره میاد اوایل اون نخ میداد من نه که غرور داشته باشم و نه که خوشتیپ محل باشم ولی بقول فلانی خودمم و با کسی نبودم زیاد متوجه نشده بودم که قضیه چجوریه بعد یه چند نفری که بعضی وقتها کنارم تو مغازه بودن اونا از من زودتر فهمیدن که دختره به من علاقه داره ولی من به چشم مشتری و خواهری که نداشتم نگاهش میکردم ولی نظرم عوض شد و یه دوهفته ای گذشت هرروز میومد وقتی من دیگه عاشقش شدم حالا خیلی دیر به دیر میاد روزی ۳۰ ۴۰ بار به طرفی که ازش میومد نگاه میکنم و میگم که چرا اول دلشو بدست نیاوردی حالا فک کنم اونم میگه که این به من شماره نمیده فک کنم خسته شده نمیدونم چجوری بهش بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان