2777
2789
عنوان

در حق هیچ کس مهربانی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 52 پست
پس چرا معلمای زمان ما مثل سگ مارو میزدن مامانمون که میومد مدرسه یه دور هم جلو مامانمون کتک میخوردیم ...

دوره زمونه عوض شده.من خودم از شاگردهای ممتاز بودم و هیچوقت کوچیک ترین توهینی از هیچ معلمی ندیدم.

چقدر عجیبی شما استارتر

گفته بقیه بچه هارو میزنه ولی تو عین خیالت نبوده و ازش حمایت کردی

و عجیبتر اینکه الان چون نمره بچتو کم داده به فکر افتادی نه موقع تنبیه فیزیکیش   

و عجیبتر هم اون یه نفری که گفت تنبیه فیزیکی واسه بچه واجبه و از این چرت و پرتا . امیدوارم این نسخه رو برای بچه خودتم بپیچی و با هر روز کتک خوردنش توسط معلم مشکلی نداشته باشی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر و کله زدن با کلی بچه سخته. یادمه من ریاضی اول راهنمایی درس میدادم که رشته اصلیم نبود .دانشجوی فو ...

حقت بوده 

با کتاب میزنی تو سر دختر مردم توقع داری ساکت بمونه ؟

عجب بابا عجججب   

حقت بوده  با کتاب میزنی تو سر دختر مردم توقع داری ساکت بمونه ؟ عجب بابا عجججب   &nbs ...

نزدم محکم . حالت ناز کردن بود . اما مادرش می گفت میخوام برم از سر بچم عکس بگیرم . من هی می گفتم دنیا خدا شاهد ماست من بهت محکم زدم . دختره لال شده بود چون نمی خواست مادرشو ضایع کنه .

بیشتر بهش برخورده بود . 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
حقت بوده  با کتاب میزنی تو سر دختر مردم توقع داری ساکت بمونه ؟ عجب بابا عجججب   &nbs ...

میدونی با دل و جون سعی می کنی به بچه ها درس یاد بدی طوری که گاهی دل و روده ت درد می گیره 

ولی بعضیا اصلا بهت گوش نمیدن و حرف میزنن.

فشار روحی معلمی زیاده

نزدم محکم . حالت ناز کردن بود . اما مادرش می گفت میخوام برم از سر بچم عکس بگیرم . من هی می گفتم دنیا ...

اینکه محکم زدین یا نه اصلا مهم نیست

تنبیه فیزیکی بیشتر از اینکه به سلامتی بچه آسیب بزنه غرور و شخصیتیشو خورد میکنه

اون دختر هم معلوم نیست تا چه حد در مقابل دوستاش احساس خجالت و تحقیر شدن کرده مخصوصا اینکه خیلی هم کوچیک نبوده و دانش آموز راهنمایی بوده 

ولی درکل به نظرم کار خوبی کرد مادرش چون باعث شد شما این حرکتو هیچ وقت دیگه تکرار نکنین

اینکه محکم زدین یا نه اصلا مهم نیست تنبیه فیزیکی بیشتر از اینکه به سلامتی بچه آسیب بزنه غرور و شخصی ...

باشه باید به من تذکر میداد اما اگه تنهایی منو میکشید بیرون دفتر و گلایه می کرد هم من متوجه میشدم .

امیدوارم ادمهای پاچه پاره ، همین آدمها به تورشون بخوره در زندگی و کار