2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شومبول همه مردا رو باید کند 

من اگه روزی پسر دار شدم 

وقتی بردمش ختنه به دکتر میگم کلا شومبول شو بکنه😁

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
شعوروشمانداری عزیزم که حتی پیام منم خوب نخوندی

تو شعور نداری طرف داره میگه به خودکشی فکر میکنم تو سواله چرت و پرته خودتو می پرسی اولشم میگی ببخشید استارتر مگه اجازه داد بهت که ادامه دادی؟؟؟

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
تو شعور نداری طرف داره میگه به خودکشی فکر میکنم تو سواله چرت و پرته خودتو می پرسی اولشم میگی ببخشید ...

حال منم کم ازاستاترنیست ضمنا به تو چه ربطی داره نخود هرآش؟؟؟

می خواستم نگم گفتم ناراحتت نکنم اما بگم بهتره خواهشا هی بچه هاتو می ری قهر ول نکن برو خدایی کارت درست نیست هر جا می ری ببرشون گناه دارن مبینی اون مرتیکه حواسش به کثافت کاریای خودش بوده پاره ی تنتو تنها نذار هیچ وقت

می خواستم نگم گفتم ناراحتت نکنم اما بگم بهتره خواهشا هی بچه هاتو می ری قهر ول نکن برو خدایی کارت درس ...

مادرشوهرم طبقه پایینه حواسش بهشون هست راستش تا حالا بخاطر شوهرم قهر نکردم بخاطر مادرش بوده فقط یه بار نبردمشون  

مادرشوهرم طبقه پایینه حواسش بهشون هست راستش تا حالا بخاطر شوهرم قهر نکردم بخاطر مادرش بوده فقط یه با ...

میدونم عزیزم گفتم یه وقت دوباره نزاریشون بخدا گناه دارن این وسط