2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی شوهرم‌پیششه بنظرتون  الان‌پیام بدم فکر کنه شوهرمه بیشتر مدرک گیر بیارم

سلام اسی چیکار تونستی بکنی منو تو باهم همدردیم خیلی سخته تا خودتو پیدا کنی خیلیی سخته

سلام‌ چی شد چیکار کردی؟

نتونستم طاقت بیارم به دایرکت دختره پیام دادم کلی فحش و تهدیدش کردم که به داداشاش میگم از چتشون هم اسکرین فرستادم واسش. ولی بازش نمیکنه اما میدونم که میتونه بخونه

سلام اسی چیکار تونستی بکنی منو تو باهم همدردیم خیلی سخته تا خودتو پیدا کنی خیلیی سخته

پیام دادم دایرکت دختره شستمش گفتم اگر ببینمت جرت میدم بعدم تهدیدش کردم عکس چت هم واسش فرستادم بعدش رفتم سراغ شوهرم انقدر زدمش و اجازه صحبت نمیدادم اونم مدام میگفت اشتباه میکنی قضیه این نیست 

گفتم باید برام سکه های مهریه رو زیاد کنی گفت باشه من پاکم عین خیالم نیست واست انجام میدم رفتیم دادگاه گفتن باید ۵۰ میلیون دستی بدی به دولت تا مهریتو زیاد کنی خلاصه که نشد این مبلغ پول زوره ماهم نداریم ولی خب قراره این هفته یا ماشین برام بخره یا ماشینشو بنامم بزنه

بخدا نمیدونم چی بگم شوهرم در ظاهر خیلی دوسم داره هرچی بگم نه نمیگه بجای مهریه هم گفت سه سال دیگه احتمالا بتونیم یه واحد آپارتمان خوب بخریم گفت اونم بنامت میزنم

خونه اینجامون بنام پدرشوهرمه این خونه رو نمیتونیم و اینکه من به کسی چیزی نگفتم چون اگر بدونن سنگ میندازن جلوپام مخصوصا مادر شوهرم