2777
2789
عنوان

قرص و پودر چاق کننده نخورین لطفا

170 بازدید | 24 پست

میخوام تجربه ام در مورد قرص و پودر های چاق کننده بگم،طولانی هس شرمنده ولی بخون خودت بدبخت نکن

من از قرص و پودر چاق کننده استفاده کرده بودم یمدت(گین آپ - هیمالیا - مسمن ـ فت فیس ـجنسینگ )همش باهم یکجا نه ها ،مثلا یکیشون استفاده میکردم چاق میشدم تا قطع میکردم لاغر میشدم میرفتم سراغ یکی دیگه خدا لعنت کنه بعضی  عطاری های بی وجدان رو ،همشون هم بعداز قطع بازگشت داشتن از اول هم لاغرتر میشدم،تااینکه قرص و پودرا همون ماه همون لحظه عوارض نداشت برام،من دیگه گذاشتم کنار گفتم دیگه نمی‌خورم بدرک همینم که هستم ،درست بعد از۲سال عوارضش نشان داد ،یه پام از شدت عذاب نمیتونستم بذارم زمین ،بماند که هزارتا دکتر رفتم بی درمون ها یه ام ار ای ننوشتن برام همشون کرم فلفل و تسکین دهنده میدادن ،

تااینکه عذابم شدیدتر شد ،نمیدونم کی گفت برام باید بری متخصص ارتوپد ،رفتم نوشت ام ار ای ،اولین حرفی که بهم زد گفت پودر و قرص چاق کننده استفاده کردی ،خودشم بدون اطلاع همسرم خورده بودم پیش اون خراب شدم،۴تا دکتر دیگه ام رفتم اولین حرفشون این بود که چاق کننده خوردی که کورتن باعث شده کلسیم جذب بدنت نشه سر استخوان لگن رانت نکروز شده یعنی سیاه ،گریه کردم گفتم دکتر هفته 

دیگه عروسیمه باغ گرفتیم مهمونا دعوتن.... گفت چه عروسی بااین وضع من جای تو باشم امشب می‌خوابم فردا عمل میشم .دکترا میگفتن این بیماری معمولا بالای۵۰سال رخ میده ،تو خودت با چاق کننده ها این بلاروسر سرخودت آوردی ،الانم برا اینکه بیشتر به پات فشار نیاد از همین حالا یا از واکر استفاده کن یا ویلچر .توالت فرنگی برای استفاده کنی رو مبل  و صندلی باید بشینی...کلی محدودیت ها دیگه‌‌.....

اومدم کلی استرس کلی ناامیدی به زندگی افسردگی گرفتم .ولی نمیشد دیگه کنسل کرد ،عروسی گرفتیم باکلی استرس که نکنه موقع رقص بیفتم زمین ،به دی جی گفته بودم من رقصیدنی آهنگ کامل نذار وسطش قطع کن،بعد اومدیم سرخونه زندگیمون ،مثلا تازه عروس بودم هرروز گریه میکردم نمیرفتم بیرون یا مهمونی چون خجالت می‌کشیدم لنگان لنگان راه میرفتم،

خودشم اگه عمل اش یبار باشه آدم میگه یبار عمل میکنم راحت میشم ،عمل اش۲مرحله ای هس،عمر مفصل که میذارن بهترینش گرون ترینش۱۵ساله،یعنی اگه مراقب نباشم بعضی محدودیت های حرکتی داره که انجام ندم ممکنه سر ۱۰سال مفصل خراب شه،یا کمتر،

مرحله دوم این عمل که اون مفصل درمیارن دوباره یکی دیگه میذارن کل دکترا گفتن بیشتر موفق نیس ،

همش درد داری .بخاطر همین دکترا همشون نظرشون این بود هرچقدر دیرتر عمل کنی از اونور مرحله دومش بیفته نسبتا تو سن پیری  ،ولی میگن الانم عمل کنم راحت میشم از لنگان راه رفتن،ولی من چون کاملا خودم میشناسم آدمی نیستم که به محدودیت ها توجهی کنم می‌دونم که نمیکنم فعلا عمل نکردم ،منتظرم ۴۵سالگی به بعد ،الان۳۰سالمه تقریبا ۵ساله این مشکل بامنه،

توروخدا حرف عطاری ها یا پیج های که میگن این کورتن نداره گیاهی هس باور نکنین خودتونو بدبخت نکنین هیچ قرص چاق کننده ای بدون کورتن نمیاد هفته ای ۶/۷کیلو اضافه کنه،اشتهاتون باز می‌کنه میگین خوردیم که چاق شدیم ولی همش کورتن هس اب آورده بدنتون.الان عوارض نشون نمیده مال من بعد2سال نشون داد ،حالا دکتر گوارش نرفتم ببینم کبد و کلیه و ریه اینا درچه حالن اخ خیلی شنیدم اونارم درگیرمیکنن‌،تو برنامه گذاشتم برم خداکنه اونا سالم باشن فقط الان با رژیم غذایی و زیاد خوردن چاق شدم خودم ،همش میگم خاک‌ تو سرم ای کاش اون زمان این کار میکردم ،الکی الکی خودمو داغون کردم 

اینم یادم رفت بگم علاوه برا این مصیبت ها هزینه عمل فلج کننده اس، بهترین مفصل آلمانی نزدیک ۵۰تومنه،البته چندماه پیش این قیمت میگفتن الان شاید زیادترشده ،باهزینه بیمارستان و هزارتا کار دیگه که یمدت هم باید ویلچری بشی تا بتونی خودت راه بری.شرمنده طولانی شد این روزا بیشتر تاپیک چاقی میبینم هی میگفتم بیام خودم تجربه امو بگم بلکه یکی و نجات دادم لااقل،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارو یادمه سالها پیش هم تاپیک زده بودینبله به علت کورتون توی این پودر ها سر استخوان ران سیاه و نکرو ...

عزیزم تاپیک نزدم ولی تو تاپیک هایی که در مورد قرص های چاق کننده مینویسن میرم میگم که نخورین مختصر یه توضیح ریزی میدم

شاید اونجا ها دیدین 

ولی دیگه نمیتونستم تو هرتاپیکی بنویسم زیادمیشد دلمم نمیاد هم نوع هام سلامتیشون از دست بدن،گفتم به تاپیک بزنم ل

آگاهشون کنم امیدوارم به دردشون بخوره

خدا سلامتی بده...منم تقریبااا ده دوازده سال پیش خوردم اماخدا رو شکر زود گذاشتم‌کنار...با اینکه با هم ...

خدارو شکر که زود فهمیدین گذاشتین کنار ، کاش منم می‌فهمیدم 

بیشرف بعضی عطاری ها یجوری مطمین حرف میزنن آدم باورش میشه 

از عطاریه خواستم شکایت کنم بابام نذاشت ولی خودم رفتم هرچی از دهنم درمیومد بهش گفتم ،از ترسش چند روز مغازه نیومد

من بخاطر بیماریم قرص کورتون هروز میخورم یعنی ممکنه چن سال بعد منم اینجور شم؟

اگر با تجویز پزشک هس ،از پزشک راهنمایی بگیر

من نمیتونم چیزی بگم ولی درکل آره خدا نکنه کورتن نمی‌ذاره کلسیم جذب بدنت بشه ،باعث میشه استخوان ها نکروز بشن هم پوکی استخوان 

خدا لعنتشون کنه که مثل اب خوردن کورتون به خورد مردم میدن

آره خدا ازشون نگذره،بخدا هربار که بلند میشم راه میرم فقط میگم خدا ازتون نگذره

هرچند گناه خودمم بود من عاقل ترم معمولا همه چیو سفت سخت تحقیق میکنم بعد میخرم ،نمیدونم چیشد اعتماد کردم