2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8378 بازدید | 231 پست

خانمت نه فقط تورو بلکه خودشو هم گم کرده .... تو باید با خواهرات حرف بزنی و یادگذشتشون کنی که زیر دست کسی بزرگ شدن که حالا نمک نشناس شدن..تو باید این هیجان و شور وشعفی که داش براش برگردونی...ببریش بیرون براش چیز میز بخری،،کادو بدون مناسبت براش بگیری،،،یه شام دونفره دعوتش کن ،،،یه شب خونه رو برا خودتون خلوت کن ،،بهش انرژی بده

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

دمت گرم چقد برات مهم

ایولا

نمیدونم چجوری کمکت کنم داداشم ولی حس میکنم تو میتونی درستش کنی با زبون با منطق

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمناا حق داره با سه بچه خسته باشه سعی کنین تو کار های خونه خیلی بیشتر کمکش کنین ب بهانه مختلف کادو بگیرین مسافرت برین مشخصه خانمتون کمبود محبت داره چون از بیست سالگی تو زندگی افتاده و بچه هارو بزرگ کرده 

سعی کنین مدام بهش بگین بهترین همسره و چقد دوسش دارین. خواهرتونم اگ میشه اصلاح کنین 

فردا از سرکار میای یه گل بخر براش یا یه شال بارنگ مورد علاقه شو .یا بگو آماده شو بریم یه دور بزنیم .دلت میخواد بریم بستنی بخوریم؟

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

خوبه که خوبیای همسرتونو میبینید واز یاد نبردید  ....برای رابطه اتاق جدا ندارید مگه ؟ چون دوتا از بچه هاتون بزرگن میتونن از شما جدا بخوابن واون کوچولو  رو پیش خودتون بخوابونید ...به همسرتون همینایی که اینجا گفتیدو بگید که بدونه شما قدردان خوبیاش هستید ..در مورد سرد بودن ورابطه هم باهاش صحبت کنید وخواسته هاتونو بگید ویه راه حل پیدا کنید دوتایی... قطعا ایشون همکاری میکنن وحل میشه 

از اول اولویتتون خواهر و خونوادتون بودن

دقیقا مثل همسر من

حالا باید مریصی و ناراحتی و افسردگی زنتون رو درمان کنین چون تقصیر خودتونه

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
خانومتون کمبود محبت داره خیلی خودشو وقف بچه ها کرده و به استراحت نیاز و شمام باید کمک کنید

خیلی محبت کرده بهشون الان زدن پشت دستشبعد منم عصبی میشدم برعکس به جای اینکه هواشو داشته باشم داد بیداد میکردم بهس

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

خب خانومتون له له شدند

اولین عامل سه تا بچه که جون براشون نمیگذاره، وای فکرشم کابوسه

دومیش که خودتون فرمودید خانواده شما اونجور که باید باش برخورد ندارند و شااااید شماهم جایی که نیاز داشتند حمایتشون نکرده که خیلی خوردشون کرده( البته اینکه شما حداقل همسرتون رو میشناسید که چه دلشون پاکه ک محبت دارند خیلی خوبه)

و یه احتمال دیگه برا گارد گرفتنشون اینه که شمارو با خودشون توی یه تیم نمیبینند و این یکی از دلایلش شاید این باشه که تو کارها و فشارها دست تنهاند و احتمالا تو بحث های خانوادگی هم حس تنهایی میکنند

اینها البته احتماله

اما فکر میکنم اگر بخواهید رابطه اتون خوب شه خیلی باید وقت و انرژی بگذارید و توی یسری عادتهاتون تغییر ایجاد کنید

ایا حوصلشو دارید؟

نهه من مشاوره رو قبول ندارم

خوب دیگه همه مردان همینو میگن .همه زن ها هم قبول دارن مشاورو

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
فردا از سرکار میای یه گل بخر براش یا یه شال بارنگ مورد علاقه شو .یا بگو آماده شو بریم یه دور بزنیم . ...

بستنی سرده ، لرزکردم 😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خیلی محبت کرده بهشون الان زدن پشت دستشبعد منم عصبی میشدم برعکس به جای اینکه هواشو داشته باشم داد بید ...

کاش خیلی از مردا مثل شما سرشون به سنگ بخوره اعتراف کنن بدی کردن در حق خانمشون

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
از چی دلگیره؟

این دقیقا چیزیه که باید پیگیر باشین تا متوجهش بشین و همین الان تا سنتون کمه درستش کنین لزوما این نیست که دلگیریش بخاطر چیزای این چندوقتی که گذشته باشه ممکنه برای گذشته های دورتر باشه شابد چیزی که شما سهوا بهش توجه نکردین با متوجهش نبودین

سنتون رفت بالاتر همه چیز روی هم تلنبار میشه و بدتر ار الان میشه و درست کردنش خیلی سخت تره چون از نزدیک دیدم تجربه دارم اینارو میگم بهتون که اگر زندگی عاشقانه و ارومی توی سنین بالاتر میخواین از الان اقدام کنید

پیشنهاد میکنم حتما حتما برید پیش مشاور همسرتونم ببرید