2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8379 بازدید | 231 پست

اقای محترم خیلی خوبه که به فکر احوال خانمتون افتادید به عنوان یه زن میگم همسزتون احتمالا دلزده شده خواهرتون پیشتون بزرگ شده ولی این برای یه زن خیلی سخته که اوایل ازدواجش که پر از رویا و شور نو عروسانست فقط با همسرش یک نفر دیگه رو هم کنار خودش جا بده لطفا خانمتون رو بزرگ کنید نذارید حس کمبود کنه باهاش شوخی های که میدونید ناراحتش میکنه نکنید وقتی روی ینفر حساسه زیاد به طرف محل نذارید خانمتون حساس شده و چقد ناراحت شدم که حتی در این باره باهاتون حرف هم نزده درکش کنید لطفا هرچی گفت بهش حق بدید بذارید بودنتون رو حس کنه توی جمع عزیزش کنید نگاش کنید و با احترام صداش کنید حواستون بش باشه مرتب بش تعارف کنید چیزی برداره و بخوره اگه کسی حرفی زد نخندید محکم پشت خانمتون دربیاید نذارید داغونتر شه امیدوارم مفید باشه

خواهراتونم واقعا نمک نشناس انگار چرا به همسرتون کم محلی میکنه ایشون اینقدر محبت کردن به خواهرتون 

بهش بگید ارتباطی نداشته باش با اونایی که اذیت میشی بگو خودم و خودت فقط مهمیم باهم سفر برید کارا که دوست داره انجام بدین یه تایم برا خودتون بزارید وقت اضاف داشتین با اون صحبت کنید سرکار میرین زنگ بزنید بهش محبت کنید پیام عاشقانه بدین بهش انشالله که باعث بشه تغییر کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که میگن خانومشونو ببرن مشاور جا داره بگم بنظرم خانواده این آقا بیشتر به مشاور احتیاج دارن که دخترشون ۲۴ساعت خونه یه تازه عروس دوماد بوده والله درکم خوب چیزیه واسشون نگهبان گذاشتن آدمای بی درک من خیلی دارم خودمو کنترل میکنم.....

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

خودتون زندگی رو مدیریت کنید همسرتون واقعا کارش سخته نگهداری از سه تا بچه وبزرگ کردن خواهرهای شما توان روحی وجسمیش رو گرفته .براش هدیه بخر هر چند کوچیک از زیبایش تعریف کن خوبیهاش رو بگو .بهش بفهمون ک قدر کارها وزحمتهاش رو میدونی .ازش قدر دانی کن .گاهی اوقات قبل از اومدن ب خونه ب خانم بگید شام درست نکن از بیرون میارم شما زحمتت زیاده .یا خودتون برید خونه کمکش شام درست کنید .توی کارهای خونه گاهی کمکش کنید .در نگهداری بچه ها در روزهای تعطیل همکاری کنید .مگه ی زن چقدر توان داره واینکه نمک نشناسی خواهر های شما کار درستی نیست صحبت کنید با خواهر هاتون .بچه داری کار خیلی مشکلیه .

شما باید میزان توجه وقدردانی نسبت ب همسرتون رو بیشتر کنید.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

سه تا بچه داشتن خستگی واقعا حق داره من خودم سه تا بچه دارم  واقعا سخته 

ولی تا میتونید  عشق بازی داشته باشید قربون صدقه اش برید   حتی جلوی بچه هاتون   کم کم عادی میشه   سرد بودنش  ازبین میره    تا یه مدت فقط محبت کن    ببین چی نیاز داره  زن بیشتر به  محبت نوازش توجه  نیاز داره 

3 تا بچه خدایی من بودم شوهرم جیک میزد یه گلوله تو مغزش خالی میکردم با 3 تا بچه😐یه کمکی بیار واسش

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
خیلی محبت کرده بهشون الان زدن پشت دستشبعد منم عصبی میشدم برعکس به جای اینکه هواشو داشته باشم داد بید ...

خودکرده راتدبیر نیست!خودت خراب کردی الآنم مرد باش درستش کن.نه بخاطر لذت خودت .چون دوست داری برات اونشکلی بشه . بخاطر اینکه الان خانومت از درون تنها وافسرده است .یه مدت حمایتش کن هواشو داشته باش .برو ازاین پیج ها که میگه باخانومت چطور رفتار کن واینا کلیپ ببین.بعد درست میشه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

به نظر میاد دچار یه نوع دلسردی و افسردگی شده

مث مادری میمونه که بعد از کلی زحمت و بزرگ کردنشون حالا گذاشتنش خونه سالمندان

کاش غیرمستقیم به خواهراتون بفهمونید که کارشون اشتباهه

از طرفی با وجود سه بچه کوچیک واقعا حق داره خسته باشه و پیش خودش میگه اینا هم لابد بعد از بزرگ شدن و از آب و گل در اومدن کنارم میذارن

بهش محبت و توجه کنید و یه جوری بهش بفهمونید که کار به کار کسی نداشته باشه و همین که محبت شما رو داره راضی باشه.

سفر هم میتونه موثر باشه

اگه کاراش زیاده، آخر هفته ها با مشورت خودش کسی رو بیارید که خونه رو تمیز کنه و کارای عقب مونده ی هفته رو انجام بده.

الانم که دم عیده و خونه تکونی😁 میتونید خودتونم بهش کمک کنید، وسایلی که دوست داره برا خونه بخره رو تهیه کنید و ..