2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8378 بازدید | 231 پست

خانمتون حق داره سه تا بچه خیلی وقت ادم رو میگیره هم کار خونه هم کار بچه ها اگه میتونید یه مسافرت ببریدش حال و هواش عوض بشه تو کارای خونه کمکش کنید بهش بفهمونید که میدونید چقدر زحمت میکشه شاید روحیه اش عوض بشه اخلاقش خوب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشینید زن و شوهر هستید باهم حرف بزنید که بفهمید چی شده که خانمتون اینطوری رفتار میکنن یا برید مشاوره.

کاربریم‌جدیده اما همیشه تو نی نی سایت موضوعات رو میخوندم ولی چون‌ حساب نداشتم نمیتونسم نظر بدم😩گفتم‌که اگه براتون جای سواله توضیح داده باشم. 

باهاش تو آرامش صحبت کنید 

بگو دلت میخواد بریم پیش مشاوره؟!

بگو چیکار کنم برات .

شاید نیاز به کمی کمک .کمی شنیده شدن وکمی محبت داره

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

خب خانون شما روحس توسط شما و خواهران گرامیتون کشته شده و میلشو به شما ازدست داده.خواهر شما چرا ۵روز در هفته خونه شما بوده؟شمادرک نداشتین که نباید اینطور باشه؟حالا همسرت خانومی کرده حرفی نزده شمام متوجه نشدی این حالت غیر طبیعیه که خواهرتون همش خونتون باشه؟

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

خیلی نجابت به خرج داده 

خواهر شوهر جمع کرده مثل خانواده خودش!! 

در صورتی که وظیفه ای نداشته... 

خانواده ی شما باید قدردان ایشون باشند ـ

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خسته شده. گاهی مسئولیت بچه ها رو گردن بگیرید و بذارید تفریح یا استراحت کنه... بذارید بفهمه براتون اهمیت داره.

مدام بهش تذکر بدید اونه که براتون مهمه و قدر خوبی هاش رو میدونید... 

باخانومت حرف بزن بخاطر مشغله و سروکله زدن بابچه ها خسته شده حتما،آرامش نیاز داره و حساس شده،شما باهاش صحبت کن بگو از لحاظ احساسات و رابطه بیشتر نیاز ب توجه اش داری

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️
نتیجه اولویت دادن به خواهرتون متاسفانه همین میشه 

خیلی محبت کرده بهشون الان زدن پشت دستشبعد منم عصبی میشدم برعکس به جای اینکه هواشو داشته باشم داد بیداد میکردم بهس

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
چی صحیحه سحر🤣کمک خواستا🚬🥂🥴

ح نشد بخونم😂🥲🤦‍♀️🚬

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

اول اینکه کارت واقعا اشتباه بوده که بذاری خواهرت با خانومت بخوابه خودت بری یه جا دیگه خانومت کمبود محبت داره حقم داره هر کسی باشه همین کار رو میکنه شما باید ازش معذرت بخوای و ازش بخوایی که برات فرصت بده تا جبران کنی بشین باهاش حرف بزن اعتراف کن که اشتباه کردی