2777
2789
عنوان

کسی تور اروپا گردی رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5793 بازدید | 54 پست
ععع..موزارو ک برداشتین من پرتقال برداشتم🏃🏃🏃🏃🏃🏃

پیاز گرونه من پیاز میبرم، شاید فرجی شد فروختم منم رفتم اروپا گردی😂

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
ی دونه ام گذاشتم تو کیفم غذامم ریختم تو یبارمصرف ببرم😁

برامنم بیار🤣🤣🤣

والا من توایران گردیش موندم چه برسه به خارج

عاشق اصفهانم که بتونم یه بار برم🤣🤣🤣🤣🤣

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلط به زبان هستید؟ چه کشورهایی سفر کردین؟

زبانم بد نیست خودم آژانس مسافرتی دارم کار ویزا و تور انگلیس انجام میدم 

اروپا دوبار انگلیس رفتم فرانسه و اسکاتلند رو‌رفتم آسیا هم تایلند و مالزی و سنگاپور و ترکیه و گرجستان کلا هم خودم هم همسرم اهل سفر هستیم عید هم انشااله میریم هند اگر‌درست بشه کارمون 

اگر یک کشور همین اطراف بخوام کجا بهتره؟

بجز دبی و ترکیه و گرجستان و ارمنستان

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
اره دیگه ضمانت ک جداست پولش تازه اونم اگه ویزا بدن ب ایرانیها 

سخت تر از ویزای انگلیس که نداریم ؟؟؟؟؟؟ ما براحتی داریم ویزا میگیریم 

اروپا کافیه مدارکت قوی باشه و مطمئن بشن که توریست هستی و نمیخوای پناهنده بشی راحت ویزا میدن 

ایشالا میری عزیزم ایشالا همه بتونن برن

خداکنه مهربون🥰😍

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
زبانم بد نیست خودم آژانس مسافرتی دارم کار ویزا و تور انگلیس انجام میدم  اروپا دوبار انگلیس رفت ...

به سلامتی 

چقدر عالی

هند رو یه اطلاعات میدین چه جوریه؟

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇