2777
2789
عنوان

ضربه به لابیا مینور دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار آب خانگی در حدی نیست که به واژن و اینا آسیب برسونه. 

مطمئنی علتش اینه؟ عفونت کرده شاید

پماد آنتی بیوتیک نیست؟  استفادش کن کم کم خوب میشه اگه بعد یه هفته بهبودی حاصل نشد یه دکتر متخصص خوب ببر

عزیزم بخاطر فشار آب نیست،عفونت کرده جای کثیف نشسته یا با دست کثیف خودشو شسته عفونت کرده،پمادشو بزن جرمش میاد بیرون هم دردش ساکت میشه هم ورمش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

وای 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

آخه علائم عفونت مثل خارش و سوزش نداره

علایم  نداره گلم من هر از گاهی اینجور میشدم وقتی تازه متاهل شده بودم و خوابگاه بودم،بخاطر عدم رعایت بهداشته،ولی برا دخترشما زوده،سعی کن خودت بشوریش ی مدت و مزاقبش باشی تا یادبگیره کامل 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

چند سالش هس

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**