2777
2789
عنوان

کسی تور اروپا گردی رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5793 بازدید | 54 پست
اینو قیمتش رو می دونین حدودا؟ چه فصلی خوبه؟ 

بهترین فصلش بهاره جون تقریبا گرمسیریه البته اگر مشکل حجاب نداشته باشید اونجا اباس راحت بپوشید گرما اذیتتون نمیکنه 

قیمت ندارم ولی فکر میکنم آژانس ایوار تور بذاره از اونجا پیگیر باشید آژانس خیلی معتبریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین فصلش بهاره جون تقریبا گرمسیریه البته اگر مشکل حجاب نداشته باشید اونجا اباس راحت بپوشید گرما ا ...

خیلی خیلی ممنون جواب دادین....سلامت باشین همیشه😇

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
چه خوب 😍 من برای بارداریم میخواستم مادرم و بیارم اما مادرم مریض شد دیگه اقدام نکردم منتها خیلی از ...

ویزا نمیدن دعوتنامه میزنن و خدمات ویزا میدن ویزا رو خود هوم‌افیس میزنه 

الان بحث شفافیت مالی باعث خیلی ریجکتی ها شده محاسبات مالی اپلیکیشن خیلی تخصصی و دقیق باید باشه بنظرم یه سرچ بزن باهاشون تماس بگیر اقای رفیعی خیلی با حوصله جواب میدن اگر ببینن مادرتون شانس ویزا ندارن بهتون میگن اقدام نکنید 

ویزا نمیدن دعوتنامه میزنن و خدمات ویزا میدن ویزا رو خود هوم‌افیس میزنه  الان بحث شفافیت مالی ب ...

متوجه شدم همون کارای وکیل و انجام میدن. من پارسال وکیل ب من گفت ۸۰۰ پوند میشه همه کارا رو انجام میدن دعوت نامه از طرف خود من بود اتفاقا گفت شانسش زیاده  ولی دیگه اقدام نکردم  .خیلی ممنونم 😘

بعد ببخشید ی سوال  خود این اژانس چه دعوتنامه ای میده از طرف خودش ؟؟؟؟

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
متوجه شدم همون کارای وکیل و انجام میدن. من پارسال وکیل ب من گفت ۸۰۰ پوند میشه همه کارا رو انجام میدن ...

ببین اگر‌دعوتنامه شخصی داشته باشی که با دعوتنامه خودت اقدام میکنن ۱۰۰۰ پوند هم میگیرن ولی کارشون واقعا عالی و تمیزه 

اگر دعوتنامه نداشتی با توجه به اینکه خودشون تور اپراتور هستن و مجوز زدن دعوتنامه رو دارن دعوتنامه تور میزنن و اسپانسر میشن روی پکیج تور ویزای ۶ ماهه میگیرن بعد که ویزا صادر شد دیگه مسافر هروقت خواست میره و میاد ولی تعهد آژانس همون تعدادروزهای تور هست الان واقعا بدون دعوتنامه ویزا نمیدن 

متوجه شدم همون کارای وکیل و انجام میدن. من پارسال وکیل ب من گفت ۸۰۰ پوند میشه همه کارا رو انجام میدن ...

حواست باشه شرایط مامان جدا شرایط خودتم مهمه حتی تعداد اتاق‌های خونه ات مهمه اینکه شرایط شغلی و مالیاتیت چطوره اقامتت چطوره 

ببین اگر‌دعوتنامه شخصی داشته باشی که با دعوتنامه خودت اقدام میکنن ۱۰۰۰ پوند هم میگیرن ولی کارشون واق ...

چه خوب ممنونم عزیزم 🙂  

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
حواست باشه شرایط مامان جدا شرایط خودتم مهمه حتی تعداد اتاق‌های خونه ات مهمه اینکه شرایط شغلی و مالیا ...

اره همشونو تحقیق کرده بودم ولی  اتاق و زیاد کار ندارن بیشتر  شغل و درامدت و نگاه میکنن .خلاصه شانسیه. 😁 نه من ب کسی دعوت نامه نمیدم شوهرم میخواست پدر مادرشو بیاره گفتم تابستونا بیار ک من ایران باشم  خونه شلوغ نشه 😂😅