من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم الان هزینه یه ویزای شینگن ۳۰۰ ۲۰۰ میلیون باشه
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
تور گروهی افتضاحه من سالهاست هرجا میرم خودمبلیط و هتل رزرو میکنم و میرم
مسلط به زبان هستید؟
چه کشورهایی سفر کردین؟
علی بابا نفری ۱۶۰ میلیون بدون هزینه غذا حدودا ۲۰۰ تومن نفری
فقط هزینه تور ؟
با ویزا یا بدون ویزا؟
۲۰۰-۳۰۰ حداقل هزینه هست معمولا ۶۰۰-۷۰۰ تومن هم ضمانت بازگشت میگیرن هزینه های خوراک و خرید و اینها هم ...
اره دیگه ضمانت ک جداست پولش تازه اونم اگه ویزا بدن ب ایرانیها
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
۲۰۰-۳۰۰ حداقل هزینه هست معمولا ۶۰۰-۷۰۰ تومن هم ضمانت بازگشت میگیرن هزینه های خوراک و خرید و اینها هم ...
پس با این حساب خیلی هزینه ش بالاس
شما چه کشوری رفتین؟