من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
اگه کسی بخواد یکی از همین کشور های اروپایی بده حدودا چقد هزینه داره
سوال منم هست
من دنبال یه کشور خوب هستم ولی این چیزی که می خوام خیلی هزینه بره
من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
اگه کسی بخواد یکی از همین کشور های اروپایی بده حدودا چقد هزینه داره
الان برای انگلیس اگریکنفر باشی ۹/۵۰۰ پوند
اگر بیشتر از یک نفر باشید نفری ۶/۷۰۰ پوند قیمت تور و ویزا و دعوت نامه و بقیه خرده کاریهاست برای ویزای ۶ ماهه معمولا طرف انگلیسی که دعوت نامه میزنه نفری ۳۰۰۰ پوند هم ضمانت میگیره
اسکاتلند توی اروپا سنگاپور توی آسیا واقعا عالی هستن
از هزینه هاش هم خبر دارین؟
سخت تر از ویزای انگلیس که نداریم ؟؟؟؟؟؟ ما براحتی داریم ویزا میگیریم اروپا کافیه مدارکت قوی ب ...
من خودم انگلیس زندگی میکنم چند وقت پیش یکی از اشناهامون ک تو سفارت بود میگفت بازم دقیق نمیدونم
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
سوال منم هست من دنبال یه کشور خوب هستم ولی این چیزی که می خوام خیلی هزینه بره
راحت بگم اگر بودجه ات محدوده و نمیخوای پناهنده بشی فعلا اروپا رو بیخیال شو آسیا رو بگرد ولذت ببر ولی نهایتا اگر خواستی بری اروپا تور ترکیبی فرانسه اسپانیا بگیر سفر خوبی میشه برات
جدی؟ پس آژانس مسافرتی لندن رو سرچ بزنی آژانس ماست 😊😊😊😊😊😊😊 ما با دعوتنامه ایشون ویزا میگیریم ب ...
آسیا چی پیشنهاد می کنین شما ؟
ببین یه تور ترکیبی مالزی سنگاپور تایلند بگیر مطمئن باش تا ابد خاطره اش برات میمونه
اینو قیمتش رو می دونین حدودا؟
چه فصلی خوبه؟
جدی؟ پس آژانس مسافرتی لندن رو سرچ بزنی آژانس ماست 😊😊😊😊😊😊😊 ما با دعوتنامه ایشون ویزا میگیریم ب ...
چه خوب 😍
من برای بارداریم میخواستم مادرم و بیارم اما مادرم مریض شد دیگه اقدام نکردم منتها خیلی از دوستام درخواستشون رد میشد خیییلی جدیدا سخت میگیرن
نمیدونستم که اژانسای مسافرتی هم میتونن ویزا بدن ،
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.