ببخشید میخوام بپرسم خواهرشوهر تون چیکار میکنه مگه؟ من خودم خواهرشوهر ندارم ،ولی ی عروس داریم فقط و فقط پنجشنبه ها خونه مادرم میبینمش و احترامشو دارم در حد همین احوال پرسی باهم حرف میزنیم بخدا من اصلا سیاست ندارم جلوی داداشم همش میگه چرا نمیای خونمون بیا ولی ی بار جلو شوهرم بهم گف من اهل رفت و آمد نیستم برادرم نبود اونجا ،من نمیدونم در مقابل این خانوم چه رفتاری کنم این خانوم 23 سالشه ازدواج سومشه من مادر دو تا بچه 33 سالمه
ایندفعه تعارف کرد بگو شما گفتی زیاد اهل رفت و آمد نیستی
انگار لال میشم بخدا من اصلا نمیتونم جواب بدم برادرم بدجور سرماخورده بود ی توک پا رفتم بهش سر زدم دیدم حالش خوب نیس رفتم براش آب پرتغال و لیمو شیرین گرفتم آرزوی سلامتی کردم ده دیقه نشستم برگشتم ،اون روز برادرم گف چرا نمیای خونه ما گفتم آمدم دیگه آخه زن تو زیاد اهل رفت و آمد نیس برگشت گف زن من با هرکسی حال نمیکنه با هرکسی حرف نمیزنه در ضم خونه تو نگوها بگو خونه رویا خانوم !!!خدا شاهده من هیچ کاری باهاشون ندارم ولی این اینجوری حرف زدنش بدجور دلمو شکست باردارم هستم آمدم خونه انقد گریه کردم
پس ی روزایی برو خونه مادرت که این نیستکمتر ببینیشون
با مادرم تو ی ساختمونن البته اونا طبقه پنجن مادرم یک ، از ترسم اونجا هم نمیرم ،من بیمارستان دولتی میخوام برم زایمان انقد همین برادرم بهم نیش و کنایه میزنه میگه تث برا خودت ارزش نمیزاری ،زن اونم بارداره !چی بگم که دلمو خون کرده برادرم