2777
2789
عنوان

علت خودکشی پزشک ها کامل بخونید لطفا ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 137 پست
عزیزم ایشون چیزی نگفتن پزشکی بلید روحیه فوق قوی داشته باشی تا بتونی ادامه بدی

ببین به روحیه هم نیست تحقیر و .... قابل تحمل نیست بیمارستان خونه اولته آدم تا یه جایی میتونه تحمل کنه

پزشکی فقط هوش نیست

هوش بالا تو همه چیز حرف اولو میزنه اول هوش بعد تلاش و پشتکار و هزینه کردن برا درس و غیره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودشم قبول کرد چون بشدت استرسی بود برا درس جوریکه کارش ب بیمارستان میکیشید تو فصل امتحانا دیگه خ ...

خوب شد نرفت پس

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

رشته پزشکی بشدت سخته و هر کسی نمیتونه وارد بشه و عالی خارج بشه باید تیزهوش باشی فقط

پزشتی فقط هوش نیست ...الان رتبه تک رقمی کنکور یه سالی کلی از واحد های درسیشو نتونسته  پاس کنه اگه اشتباه نکنم قراره از دانشگاه اخراج بشه! پزشکی زیاد وابسته به هوش نیست باید طرف کلییی زحمت بکشه و درس بخونه ...

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اکثرا اونایی هستن ک سهمیه داشتن با با پول اومدنکسی که چندین سال میکوبه خودشو پشت کنکور قطعا فرق میکن ...

دیدم که همین درسخوان ها  و شاگرد اول ها هم بریدند مثلا خیلی جزییات حفظ نکردند   گزارشات صبحگاه بیمارستان بی دقت از مریض رد کردند  شرح حال بی تفاوت و غلط می‌گیرند  نهایت فارغ تحصیل می‌شوند اما با دانش پایین و بی دقت

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
اشتباه ترین کار پدر و مادرا اینه که از بچگی زمزمه اینکه پسرم یا دخترم بزرگ بشه اقادکتر میشه خانم دکت ...

دقیقاااا ایول

من انقدر بدم میاد اینجوری 

ارزش تمامی شغل ها و هنر ها یکیه کاملا برابر