2777
2789
عنوان

خانوما به دادم برسید در مورد نوزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش چیه مگه؟ از دور نگا میکنه با نور کم اونم ده دیقه فقط ایراد بلدین بگیرین

نمیدونم هرکسی یه نظری داره. دختر من از نوزادیش کارتون انگلیسی میدید. ماشااله الان ۳ سالشه. تمام رنگها اشکال هندسی حیوانات. میوه ها و حروف الفبا،شعرها و .... خیلی چیزهای انگلیسی یادگرفته که بعصی وقتا من باید برم تو دیکشنری پیدا کنم 

نمیدونم هرکسی یه نظری داره. دختر من از نوزادیش کارتون انگلیسی میدید. ماشااله الان ۳ سالشه. تمام رنگه ...

همه بچه ها نگا میکنن اتفاقا برا تکلمش خوبه 

صداهای جدیدم میشنون با تصاویر رنگارنگ

فقط نورش باید خیلی کم باشه حالا بماند که دختر من اصلا دوس نداره

اون روز تو بغلم یه لحظه خاستم شالمو بکشم جلو چنان خم شد به پشت شکر خدا چیزیش نشد ولی دو ساعت گریه کر ...

وقتی میخای با یه دست نگهش داری آرنجتو بنداز دور کمرش و نگهش دار امیدوارم بفهمی چی میگم 😅

تا می تونید با بچه ارتباط بگیرید به اقتضای سنش.روی دفترچه واکسن نوشته برای هر سنی چه نوع ارتباطی لاز ...

باهاش حرف میزنم بازی میکنم بغلش میکنم اما گاهی واقعاااا باید دو دیقه امون بده کارمو انجام بدم که نمیده😑

باهاش حرف میزنم بازی میکنم بغلش میکنم اما گاهی واقعاااا باید دو دیقه امون بده کارمو انجام بدم که نمی ...

درکت میکنم.منم همین طورم...الان تازه داره بهتر میشه.اوایل انقدر سرپا تو بغل گرفته بودمش که استخوان کتفم به شدت تیر میکشید