2777
2789
عنوان

خانوما به دادم برسید در مورد نوزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 58 پست

بچه منم ۴ ماهشه دقیقا همینجوریه. همش نق میزنه میگه میخوام بشینم و وایسم. چرا منو خوابوندین. به نظرم طبیعیه. منم میارم تو آشپزخونه میزارمش جایی که منو ببینه. بعد کارامو میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذارش تو گهواره و به بالای سرش اسباب بازی آویزون کن تا سرگرم اونا بشه

مدام کنارش نباش

اشکال نداره چند دقیقه گریه کنه بعدش خودش آروم میشه

به خودت وابستش نکن 

خودت اذیت میشی بعدا

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
مشکلش چیه مگه؟ از دور نگا میکنه با نور کم اونم ده دیقه فقط ایراد بلدین بگیرین

نه عزیزم ایراد نیست......میتونید تو نت سرچ کنید مضراتش رو بخونید......وگرنه برای من چه تفاوتی داره شما برای بچه تون کارتون بذارید یا نه؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
بچه منم ۴ ماهشه دقیقا همینجوریه. همش نق میزنه میگه میخوام بشینم و وایسم. چرا منو خوابوندین. به نظرم ...

الهی قربونش😻

دختر نازنین منم همینه فقط الان دیگه منو ببینه هم کارساز نیس فقط باید پیشش بشینم بدون ثانیه ای وقفه🤣🤣🤣

پسر من دو سالشه علاقه نداره نگاه نمیکنه ولی دخترم از همون سه چهار ماهگیش نیم ساعتم میذاشتی میشست کار ...

خوب نیست در کل..خیلی ها اینجا تاپیک زدن که تلویزیون دیدن رشد مغز بچه رو مختل میکنه.بعد افتادن دنبال کار درمانی و ...

مشکلش چیه مگه؟ از دور نگا میکنه با نور کم اونم ده دیقه فقط ایراد بلدین بگیرین

بچه تا ۶ ماهگی دیدش اصلا خوب نیست، بعد زیر دوسال ممنوعه، احتما بروز اوتیسم و بیش فعالییا تاخیر کلامی رو بالا میبره، اما از یکسالگی روزی ده دقیقه بنظرم اشکال نداره

کارتون براش نذار . روی فعالیت مغز تاثیر منفی میذاره . عادتش بده به اسباب بازی بده دستش بازی کنه . اون که وارونه میشه و ناراحت میشه هم طبیعیه یه دوره هست میگذره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚