2777
2789

راستش رو بخواین من مادر دوتا بچه کوچولو هستم اما تا الان که ۲۷ سالمه همیشه به ندایی که حالا میفهمم خیلی اشتباه بوده میگفت در برابر بدی ها سکوت کن اگه کسی بهت حرف میاندازه و یا ناراحتت میکنه گذشت کن اما مدتی هس از اون آدم های خیلی نزدیکم مثلا داداشم که نفسم به نفسش بند بود میدیدم همیشه من زنگ میزنم اون حتی جواب منو هم بیشتر وقتا نمی‌داد اما بازم من دلم تنگ میشد دوباره زنگ میزدم احوال میگرفتم الان یک ماه زنگ نزدم اصلا زنگ نمیزنن برای من. یا مثلا تو جمع هر حرفی میشد به شوخی میگفتن بهم  بس که سکوت کرده بودم نمیتونستم جواب بدم چه تو خانواده خودم چه تو خانواده شوهر اما الان یک ماهه خودمو عوض کردم احساس میکنم سبک شدم و دیگه به محبت کسی نیاز ندارم. بنظرتون من مشکل دارم برم روانپزشک یا دارم درست فکر میکنم بعضی وقتا میگم نکنه حساس شدم نکنه اطرافیانم ناراحت بشن ازم در صورتی که من هیچ کاری هم نمیکنم اصلا نمیدونم چم شده. 

مثلا من موهام رو خودم کوتاه کرده بودم داداشم جلو زنش و اینا خندید گفت چقدر زشت شده موهات من نمیدونستم جواب بدم یا نه میگفتم اگه جواب برم ناراحت میشن ازم چجوری بگم زبونم بسته بود الانم نه که جواب بدم نه هنوزم همونطور گیر احساسات ضد و نقیض هستم که اگه جواب بدم تو جمع میگن بد هستم نمیدونم چیکار کنم راهنماییم میکنید. الان فقط دوری میکنم از اون جمع هایی که بهم توهین میشه بازم استرس میگیرم موقع دفاع از خودم

یا اینکه شوهر خواهر شوهرم تو جمع هی پسرم رو اذیت میکرد و می‌ترسوندش چون یه کم شیطونی میکرد من نمیتونستم دفاع کنم و بگم اذیتش نکنید فقط میگفتم پسرم بیا و حواسش رو پرت میکردم چیکار کنم دوستان اگه کسی پست منو دیده تروخدا راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تغییر هیچ وقت دیر نیست .خودت رو دوست داشته باش و به خودت احترام بزار .همیشه پیش خودت بگو اگه این رفتار رو یا این حرف رو من انجام میدادم .رفتار متقابل اون ها هم همین بود .صد البته که نه  .منم مثل خودت دارم تغییر میدم رفتارم رو 

درست ترین راه انتخاب کردی درواقع قبلا با محبتای بیش از حدت کاری کردی ازت سواستفاده کنن یا زنگ زدنو وظیفت،بدونن اتفاقا بعضیا دنبال،کسین ک بتونن اذیتش کنن و اون جواب نده

نزار حرف تو دلت بمونه.فقط یکم صبر‌کن و با پختگی اون حرف رو بزن

نزار عادت کنن هر حرفیو بهت بزنن.یجوری رفتار کن که فک کنن اگه این حرفو بزنن باعث میشه تو برنجی

اگه واقعا شوخی خواهرو برادریه بازم یجوری باید گفته بشه که باهج بخندین.اونم نه اینجوری رک و جلو خانمش

عذاب وجدان الکیو بنداز دور 

درست ترین راه انتخاب کردی درواقع قبلا با محبتای بیش از حدت کاری کردی ازت سواستفاده کنن یا زنگ زدنو و ...

دقیقا اره همیشه به من گیر میدن و من اون لحظه نمیدونم چی بگم اصلا تمرکز ندارم اینقدر از خودم بدم میاد اون لحظه

نزار حرف تو دلت بمونه.فقط یکم صبر‌کن و با پختگی اون حرف رو بزن نزار عادت کنن هر حرفیو بهت بزنن.یجور ...

میگم اون لحظه من خیلی دلم شکست چون واضح گفت چقدر زشت شده موهات من اما لال شده بودم مث منگولا همراه اونا لبخند زدم بعد اومدم خونه غم عالم ریخته بود تو دلم

قرار نیست همیشه جواب دادن حرف ها با بی احترامی باشه .اتفاقا همیشه تو دلت نفس عمیق بکش شماره یک .شماره دو لبخند ملیح .شماره س۶ با آرامش کامل بگو  واقعا موهام بد شده،  خودم که خیلی دوستشون دارم احساس میکنم  به تغییر در چهرم احتیاج داشتم . یا وقتی پسرت  رو میترسونه .بگو اِ عمو من و نترسون من هنوز کوچیکم  ،نمیتونم مثل بزرگترها رفتار کنم 

میگم اون لحظه من خیلی دلم شکست چون واضح گفت چقدر زشت شده موهات من اما لال شده بودم مث منگولا همراه ا ...

خیلی خوبه خودت داری خودتو تغییر میدی به سمت جلو

اما هیچوقت دل کسیو نشکن.حرفتو با آرامش و منطفی و کوبنده بزن.خودت و پسرت از همه مهمترین یادت نره

خیلی خوبه خودت داری خودتو تغییر میدی به سمت جلو اما هیچوقت دل کسیو نشکن.حرفتو با آرامش و منطفی و کو ...

اره من همیشه بخاطر که دلشون رو نشکنم و اون ها ازم دور نشن جواب نمی‌دادم اما الان من ازشون دوری میکنم مثلا یک ماهه داداشم حتی یه زنگ نمیزنه منم نزدم خودم دلم شکسته من حتی بدون دعوت هم خونشون نمیرم

اره من همیشه بخاطر که دلشون رو نشکنم و اون ها ازم دور نشن جواب نمی‌دادم اما الان من ازشون دوری میکنم ...

آفرین.عذاب وجدان نگیر چون داری به شخصیتت به احساست ارزش میدی.

همینجور قوی باشی به هیچکس متکی نیستی.خدا همیشه پشت و پناهت باشه

اره من همیشه بخاطر که دلشون رو نشکنم و اون ها ازم دور نشن جواب نمی‌دادم اما الان من ازشون دوری میکنم ...

یعنی خانمش در کل سرده داداشم هم از وقتی ازدواج کرده سرد شده رابطش. مثلا از عید تا حالا من ۶ بار دعوتش کردم اما اون ها اصلا فقط برای عید که رفتم خونشون. همش میگم خدایا کاش من تک فرزند بودم چرا محبت ها سرد شده