2777
2789
عنوان

الان یاد گرفتم قوی باشم احساس میکنم دیگه به کسی نیاز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 47 پست

عزیزم همینکه متوجه شدی جایی که بهت توهین میشه و احترامت نمیزارن نری یعنی بزرگ و پخته شدی.

ترست چیه که داداشتو از دست بدی و حامی نداشته باشی؟؟؟ واقعا فکر کردی حامیته؟؟؟ ۶بار دعوتش کردی یکبار نتونسته به زنش بگه خواهرشو دعوت کنه باید بهت بگم هیچ روزی از این برادر برات حامی در نمیاد عزیزم فکر کن تک فرزندی و برادری نداری اینجوری اعصابت ارومتره.

در مورد اونیکه بچتو میترسونه نرو خونشون دلیلشم بگو فلانی بچمو میترسونه حتما راضی نیس که این رفتارو با یه بچه داره

عزیزم همینکه متوجه شدی جایی که بهت توهین میشه و احترامت نمیزارن نری یعنی بزرگ و پخته شدی. ترست چیه ...

بله همینطوره حالا من خیلی کم میرم خونه خواهرشوهر اما اکثرا خونه پدرشوهرم که سه هفته ای یبار دعوتیم اونا هم هستن دیگه

اره دیگه محبت یکی مثل داداشم رو هم نمیخوام دیگه وابسته اش نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.