2777
2789
عنوان

الان یاد گرفتم قوی باشم احساس میکنم دیگه به کسی نیاز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 47 پست

توروخدا فقط به قوی بودنت ادامه بده وگرنه بچه هات میسوزن

مامان منم اینجوری بود خودمو کشتم فاصله گرفتن از آدمایی ک لیاقت هم صحبتی باهاشون ندارن رو یادش بدم البته باز از دل رحمیو مهربونی پیگیر میشه(منظورم فامیله) 

درسته خیلی سخته آدم تنها میشه حرص میخوریم ک کسیو نداریم ولی بودنی ک دلو بدرد میاره چه فایده

هیچ چیز نباید یک طرفه باشه

تمام دردهای آدمی ناشی از روابطش با دیگران است:شوپنهاور  
اخه باید احترام متقابل باشه خوبی هم نرمال منم سالهااشتباه میکردم  امااز هرجایی دیگه تمومش کنی ...

ممنون عزیزم همچنین تو مرسی برام وقت گذاشتی خدا جواب کار خوبت رو بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم همچنین تو مرسی برام وقت گذاشتی خدا جواب کار خوبت رو بده 

مرسی از دعای قشنگت 

اگه وقت داشتی تکنیک eft از اینترنت سرچ کن یادش بگیربرای خالی شدن حسای منفیت فشارای روحی که دیگران بهت وارد کردن خیلی خوبه 

توروخدا فقط به قوی بودنت ادامه بده وگرنه بچه هات میسوزن مامان منم اینجوری بود خودمو کشتم فاصله گرفت ...

منم همینکارو کردم الان یک ماهه ازشون فاصله گرفتم حتی کمتر میرم تو جمع خانواده همسر. مامان و بابای همسر خیلی خوبن ولی خب بقیشون رو اعصابم هستن با رفتارشون اما دیگه میخوام کمتر تو جمع منفی ها برم.

آخه میگم نکنه ناراحت بشن ازم یا مثلا بگن وای چقدر حساسه چقدر اخلاقش فلانه همش این حرف ها میاد تو سرم ...

بیخیال بقیه،خودت مهم تری

من یه برادر شوهر دارم ۱۲سال ازم کوچیکتره هرموقع میرفتم خونه مادرشوهرم کاراشونو میکردم میگفتم خونه منم هست و...

چندبار ظرف شستنی برادرشوهرم با مسخره گفت تو باید کارگر یا ظرفشور میشدی اوایل چیزی نمیگفتم همسرم ک شنید گفت جوجو بیا بشین تا کارگر بگیرن تو خانوم منی

گفت از این بعد جواب همه رو بده نذار تحقیرت کنن و من الان ارامش دارم واقعا

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
بیخیال بقیه،خودت مهم تری من یه برادر شوهر دارم ۱۲سال ازم کوچیکتره هرموقع میرفتم خونه مادرشوهرم کارا ...

آفرین به همسرتون و اراده خودت. همینه بعضی وقتا محبت های خالص ما تبدیل به وظیفه میشه

درست میشه عزیزم.یادمه تاپیکتو درمورد پسر گلت

اره واقعا سعیم رو میکنم با احترام جواب زبون نفهم بودنش رو بدم تا دیگه حرف اضافه نزنن خیلی ناراحتم از رفتارهاش با پسرم با یه بچه چهار ساله.‌

آفرین به همسرتون و اراده خودت. همینه بعضی وقتا محبت های خالص ما تبدیل به وظیفه میشه

از قدیم گفتن خوبی ک حد بگذره نادان ک هیچ عاقلشم خیال بد میکنه

دوبار که از خودت دفاع کنی عادت میکنی

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
اره واقعا سعیم رو میکنم با احترام جواب زبون نفهم بودنش رو بدم تا دیگه حرف اضافه نزنن خیلی ناراحتم از ...

منم به بچه خواهرم هرکسی حرف میزد پشتش در میومدم و درمیام.حتی واسه خودم لال بشم واسه بچه نمیتونم چون زبون بسته اس.شخصیتش داره شکل میگیره.

تا یجایی ساکت باشم دفعه بعد یجوری رفتار میکنن بفهمن من از اوناش نیستم که حرف بزنن و سکوت کنم و تو سری خور باشم

منم به بچه خواهرم هرکسی حرف میزد پشتش در میومدم و درمیام.حتی واسه خودم لال بشم واسه بچه نمیتونم چون ...

اره درسته بچه ها حامی ندارن ما باید مراقبشون باشیم.

منم به بچه خواهرم هرکسی حرف میزد پشتش در میومدم و درمیام.حتی واسه خودم لال بشم واسه بچه نمیتونم چون ...

خیلی دوست دارم منم اینجوری مث تو بشم برام دعا کن که واقعا از این حس ها رها بشم همینطور که دیگه وابسته کسی نیستم بتونم تو جمع هم از خودم دفاع کنم

خیلی دوست دارم منم اینجوری مث تو بشم برام دعا کن که واقعا از این حس ها رها بشم همینطور که دیگه وابست ...

حتما عزیزم دعات میکنم اگه قابل باشم.خودتم ذکرو صلوات زیاد بگو از خدا بخواه بهت قدرت و عزت نفس بده.

این باورو هر روز تو ذهن بگو که قوی ام خودم و بچه ام از همه مهمتر و ارزمشند تریم.انشاءالله زود را میفتی خانمی