راستش رو بخواین من مادر دوتا بچه کوچولو هستم اما تا الان که ۲۷ سالمه همیشه به ندایی که حالا میفهمم خیلی اشتباه بوده میگفت در برابر بدی ها سکوت کن اگه کسی بهت حرف میاندازه و یا ناراحتت میکنه گذشت کن اما مدتی هس از اون آدم های خیلی نزدیکم مثلا داداشم که نفسم به نفسش بند بود میدیدم همیشه من زنگ میزنم اون حتی جواب منو هم بیشتر وقتا نمیداد اما بازم من دلم تنگ میشد دوباره زنگ میزدم احوال میگرفتم الان یک ماه زنگ نزدم اصلا زنگ نمیزنن برای من. یا مثلا تو جمع هر حرفی میشد به شوخی میگفتن بهم بس که سکوت کرده بودم نمیتونستم جواب بدم چه تو خانواده خودم چه تو خانواده شوهر اما الان یک ماهه خودمو عوض کردم احساس میکنم سبک شدم و دیگه به محبت کسی نیاز ندارم. بنظرتون من مشکل دارم برم روانپزشک یا دارم درست فکر میکنم بعضی وقتا میگم نکنه حساس شدم نکنه اطرافیانم ناراحت بشن ازم در صورتی که من هیچ کاری هم نمیکنم اصلا نمیدونم چم شده.
آفرین.عذاب وجدان نگیر چون داری به شخصیتت به احساست ارزش میدی. همینجور قوی باشی به هیچکس متکی نیستی. ...
ممنون عزیزم که وقت ارزشمندت رو برام گذاشتی باور کن دلم رو آروم کردی خیلی مخصوصا با جمله آخرت من دوستی ندارم و مدام تو خونه هستم خداروشکر با شما حرف زدم
دقیقا اره همیشه به من گیر میدن و من اون لحظه نمیدونم چی بگم اصلا تمرکز ندارم اینقدر از خودم بدم میاد ...
ببین منم یه زمانی مثل تو بودم انقد به برادرام محبت میکردم شده بود وظیفه همیشه برای برادر زاده هام کادو میگرفتم بی مناسبت و با مناسبت یبار برادرم با زنش اومد تولدم هیچیییی بهم کادو ندادمنم خیلی نا احت شدم دیگه کادو دادنو تموم کردم دفه بعد که بچه برادرم به دنیا اومد داداشم خودش کادو گرفت بجای من چون دیگه ازم انتظاری نداره
به همین کارت ادامه بده یواش یواش تمام انتظارای بیجایی که ازت داشتنو فراموش میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین منم یه زمانی مثل تو بودم انقد به برادرام محبت میکردم شده بود وظیفه همیشه برای برادر زاده هام کا ...
اره راستش منم اشتباه شما رو کردم سه سال پشت هم برای زن داداشم کادو میگرفتم و تبریک میگفتم امسال دیدم تبریک نگفت بهم حتی در صورتی که وضعیت واتساپ گذاشتم منم خیلی ناراحت شدم توقع کادو نداشتم فقط تبریک منم دیگه تبریک نگفتم بهش
فقط اینو میدونم طبق میل و سلیقه خودت رفتار کن احدی برات مهم نباشه بچت برات خط قرمز باشه از خودت ه ...
آخه میگم نکنه ناراحت بشن ازم یا مثلا بگن وای چقدر حساسه چقدر اخلاقش فلانه همش این حرف ها میاد تو سرم بعد میام خونه میبینم خیلی حرفاشون با توهین و مسخره کردن بوده. خودم از خودم بدم میاد
کم کم را میفتی.رو خودت کار کن تو خونه وقتی تنهایی زمزمه کن.مثلا تو ذهنت بگو بهم گفته موهات چقد زشته ...
اره واقعا. جالب اینجاست مثلا اگه شوهرم چیزی بهم بگه ناراحت بشم راحت جواب میدم همون لحظه ولی انگاری اون لحظه میترسم از حس اینکه داداشم مثلا قهر کنه باهام یه دلیل خیلی بچگانه واقعا الکی.