2777
2789
عنوان

الان یاد گرفتم قوی باشم احساس میکنم دیگه به کسی نیاز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 47 پست
آفرین.عذاب وجدان نگیر چون داری به شخصیتت به احساست ارزش میدی. همینجور قوی باشی به هیچکس متکی نیستی. ...

ممنون عزیزم که وقت ارزشمندت رو برام گذاشتی باور کن دلم رو آروم کردی خیلی مخصوصا با جمله آخرت من دوستی ندارم و مدام تو خونه هستم خداروشکر با شما حرف زدم

دقیقا اره همیشه به من گیر میدن و من اون لحظه نمیدونم چی بگم اصلا تمرکز ندارم اینقدر از خودم بدم میاد ...

ببین منم یه زمانی مثل تو بودم انقد به برادرام محبت میکردم شده بود وظیفه همیشه برای برادر زاده هام کادو میگرفتم بی مناسبت و با مناسبت یبار برادرم با زنش اومد تولدم هیچیییی بهم کادو ندادمنم خیلی نا احت شدم دیگه کادو دادنو تموم کردم دفه بعد که بچه برادرم به دنیا اومد داداشم خودش کادو گرفت بجای من چون دیگه ازم انتظاری نداره

به همین کارت ادامه بده یواش یواش تمام انتظارای بیجایی که ازت داشتنو فراموش میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم.منم اینجوری بودم

کاری که یکی بهم میگفت برام انجام بده عذاب وجدان میگرفتم انجام نمیدادم.یا رفتار بدی که درحقم میشد گریه میکرد یجایی تنها

الانکه عوض شدم خیلی راحتم.حرف تو دلم نمیمونه.غم باد نمیگیرم.حس میکنم سر بار نیستم دیگه

ببین منم یه زمانی مثل تو بودم انقد به برادرام محبت میکردم شده بود وظیفه همیشه برای برادر زاده هام کا ...

اره راستش منم اشتباه شما رو کردم سه سال پشت هم برای زن داداشم کادو میگرفتم و تبریک میگفتم امسال دیدم تبریک نگفت بهم حتی در صورتی که وضعیت واتساپ گذاشتم منم خیلی ناراحت شدم توقع کادو نداشتم فقط تبریک منم دیگه تبریک نگفتم بهش

ممنون عزیزم که وقت ارزشمندت رو برام گذاشتی باور کن دلم رو آروم کردی خیلی مخصوصا با جمله آخرت من دوست ...

خوشحال شدم از هم صحبتیت.منم هیچ دوستی ندارم

این حسو داشتم بهت.دوس داشتم باهات درمیون بزارم عزیزم

دوستان یعنی تو خانواده ما اینجوریه همه سرد شدن و سرشون تو زندگی خودشون هس مثلا تیکه بار هم میکنن و انگاری به اجبار پیش هم هستن یا همه جا اینجوری شده؟ 

اره راستش منم اشتباه شما رو کردم سه سال پشت هم برای زن داداشم کادو میگرفتم و تبریک میگفتم امسال دیدم ...

ببین ادم که محتاج کادو نیست ولی،وقتی من کلییی کادو گرفتم یاشما۳سال کادو گرفتی حتی یه تبریک و کادو ارزون قیمتم میتونه جبران محبت باشه

درکت میکنم.منم اینجوری بودم کاری که یکی بهم میگفت برام انجام بده عذاب وجدان میگرفتم انجام نمیدادم.ی ...

منم دقیقا همینطوری ولی تنها فرقم اینه بازم نمیتونم اون لحظه جواب درست بدم میفتم تو دست اندازی فقط الان دوری میکنم از جمع ها که میدونم اشتباه هس

یا اینکه شوهر خواهر شوهرم تو جمع هی پسرم رو اذیت میکرد و می‌ترسوندش چون یه کم شیطونی میکرد من نمیتون ...

فقط اینو میدونم طبق میل و سلیقه خودت رفتار کن

احدی برات مهم نباشه

بچت برات خط قرمز باشه

از خودت همیشه دفاع کن،جوابشوتو بده اما مودبانه

هیچکس از زن ضعیف خوشش نمیاد

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
ببین ادم که محتاج کادو نیست ولی،وقتی من کلییی کادو گرفتم یاشما۳سال کادو گرفتی حتی یه تبریک و کادو ار ...

والا دقیقا همینه منم میگم خدایا چرا با هر کی خوبم و احترام میذارم برعکس بی احترامی میبینم 

منم دقیقا همینطوری ولی تنها فرقم اینه بازم نمیتونم اون لحظه جواب درست بدم میفتم تو دست اندازی فقط ال ...

کم کم را میفتی.رو خودت کار کن

تو خونه وقتی تنهایی زمزمه کن.مثلا تو ذهنت بگو بهم گفته موهات چقد زشته بهش میگم کسی ازت نظر نخواستا.یا نظرتو نپرسیدم.نظرتو واسه خودت  نگه دار.

کم کم حاظر جواب میشی.ناراحت نباش همین که بخودت اومدی خیلیه

فقط اینو میدونم طبق میل و سلیقه خودت رفتار کن احدی برات مهم نباشه بچت برات خط قرمز باشه از خودت ه ...

آخه میگم نکنه ناراحت بشن ازم یا مثلا بگن وای چقدر حساسه چقدر اخلاقش فلانه همش این حرف ها میاد تو سرم بعد میام خونه میبینم خیلی حرفاشون با توهین و مسخره کردن بوده. خودم از خودم بدم میاد

کم کم را میفتی.رو خودت کار کن تو خونه وقتی تنهایی زمزمه کن.مثلا تو ذهنت بگو بهم گفته موهات چقد زشته ...

اره واقعا. جالب اینجاست مثلا اگه شوهرم چیزی بهم بگه ناراحت بشم راحت جواب میدم همون لحظه ولی انگاری اون لحظه میترسم از حس اینکه داداشم مثلا قهر کنه باهام یه دلیل خیلی بچگانه واقعا الکی. 

والا دقیقا همینه منم میگم خدایا چرا با هر کی خوبم و احترام میذارم برعکس بی احترامی میبینم 

اخه باید احترام متقابل باشه خوبی هم نرمال

منم سالهااشتباه میکردم 

امااز هرجایی دیگه تمومش کنی یواش یواش بقیه حساب کار دستشون میاد به آدم جدیدی که میشی عادت میکنن

انشالاموفق باشی🌺